banner47

Türkiye'nin Kurtuluşu Erbakan'ın Yolu

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Erbakan Haftası Programları çerçevesinde düzenlenen programlar ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.

Türkiye'nin Kurtuluşu Erbakan'ın Yolu
banner3

Malumunuz olduğu üzere büyük ilim, siyaset, devlet ve dava adamı, Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı 27 Şubat 2011 tarihinde dar-ı bekaya uğurladık. Bu yıl, Erbakan Hocamızın vefatının 5. yıldönümü münasebetiyle 27 Şubat - 4 Mart 2016 tarihleri arasında Erbakan Haftası Etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Erbakan Hocamız, inancı, azmi, mücadelesi, vefası, istikameti, ufku, dirayeti, davasına bağlılığı ve sayamadığımız birçok özelliği ile bizlere hep önder ve heyecan kaynağı olmuştur. Dava adamı olarak hizmetleri ve başarılarıyla hem ülkemizde çığırlar açmış hem İslam dünyasını etkilemiş hem de insanlığa barış ve huzur getirecek ‘Yeni Bir Dünya’nın adımlarını atmıştır. Gerek ülkemiz içerisinde yaşanan hadiseler, gerekse İslam Coğrafyasında ve dünyada cereyan eden hadiseler göz önünde bulundurulduğunda Milli Görüş’ün ve Erbakan Hocamızın ortaya koyduğu çözüm önerilerinin zarureti daha da tebarüz etmektedir. Bu itibarla 2016 yılı Erbakan Haftası Etkinlikleri "SAVAŞ DEĞİL BARIŞ, ÇATIŞMA DEĞİL DİYALOG" başlığı altında ele alınmıştır.
Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı olarak Erbakan Haftası sebebiyle, Gemlik Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ömer Mete, Gemlik Devlet Hastanesi Başhekim Sayın Şahmeran Çelenkoğlu, Mecliste Gurubu bulunan Siyasi Partilere ziyaretler gerçekleştirildi. Gemlik’te tüm teşkilat birimlerimiz koordineli çalışarak hocamızın fikirlerini anlamaya ve anlatmaya çalıştı. 27 Şubat 2016 Cumartesi günü Çarşı Camisinde inancımız gereği onu hayırla yâd etmek için Kur’an Ziyafeti ve Hatim Duası Programı gerçekleştirdik. Çarşı meydanında önemli çalışmalara imza atmış olduğu resimlerin sergisini gerçekleştirdik.
Bizler çok iyi biliyoruz ki, Hocamızı anlamanın en önemli nişanesi, “İslam Birliği”ni ve “Yeni Bir Dünya”yı kuracak olan Saadet Partimizi yönetimlerde işbaşına getirecek çalışmaları bihakkın yapmaktır. Bu vesile ile Merhum Hocamıza ve her gün gelen haberleriyle yüreklerimizi dağlayan şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER