banner47

Üniversite Adayları Fatih Abadi ile Moral Buldu

Gemlikli Üniversite Adayları Kişisel Gelişim Uzmanı Fatih Abadi ile moral buldu. Gemlik Belediyesi’nin 2016 yılı Kültürel etkinlikleri kapsamında organize ettiği konferansta, Lise öğrencileri ile Spor salonunda buluşan Fatih Abadi, hedefler ve başarı konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Üniversite Adayları Fatih Abadi ile Moral Buldu
banner3

   NLP literatürüne 2 teknik kazandırmış en geç bilim adamı ve gençler arası özgün sunum teknikleri birinciliği olan Fatih Abadi, jest ve mimikleriyle hem güldürdü hem de düşündürdü. Başarı formülleri ve hedefler ile disipline bağlı kurallar konusunda bilgiler veren Fatih Abadi, algı, algıda seçicilik ve yönlendirme konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

   Türk insanının en çok sınavlardan korktuğunu buna karşın batı insanının korkularının yaşama dair olduğunu ifade eden Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Fatih Abadi, “Elalem ne der? Sorusu bizlerde büyük baskı yaratıyor” dedi. Stres yerine tanımlar ve kavramların yaşamın merkezine oturtulması gerektiğine dikkat çeken Abadi, başarı ile başarısızlık arasındaki farkın da bu kalıplarda olduğunu söyledi. İnsan beyninin sanalla gerçeği ayırt etmediğini ve insan beyninde zaman algısı olmadığını vurgulayan Fatih Abadi, beynin ayrıca, olumlu veya olumsuz tüm söylemleri olumlu olarak algıladığını kaydetti. "Beyi“ görsel çalışır” diye konuşan Abadi, alışveriş listesi örneği vererek, “Alışveriş listesine sahip olmak istemediğiniz bir şeyi yazıyor musunuz? Öyleyse beynindeki listeye niye sahip olmayı istemediklerini, gereksiz şeyleri yazıyor, bunlarla dolduruyorsun?” dedi. “Baktığın yöne doğru gidersin” diye öğrencilere ders veren ve çeşitli gösterimlerle öğrencilere ve öğretmenlere algı ve yönlendirme konusunda teknikler sunan Fatih Abadi, “Murçta senin elinde, çekiç de. Ya da murç ve çekici bırakacaksın, kimse ulaşmasın diye kendine duvarlar öreceksin. Tavuk kümesinde yetişmiş bir Kartal’san Kartal değilsindir. Öyleyse karar sizin” diye konuştu.

   “Fatih Abadi Üniversite Öğrencileriyle Buluşuyor” konulu konferansta 200’ün üzerinde lise öğrencisiyle bir araya gelen Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Fatih Abadi, hedefler için 4 büyük kuralın geçerli olduğunu savundu. Bu hedefler ve kuralları, “Net tarif, Sağlam İrade, Esnek olma ve Hemen şimdi başlama” olarak açıklayan Fatih Abadi, “Bu sınav öncekilere göre daha zordu yerine, bu sınav öncekilere göre çok daha kolay deyin, buna inanın. İnanmak önemli” dedi.

   “Abadice Mutluluk”, “Birey Olma Sanatı”, “Sen Şimdi Bana Yalan mı Söyledin?”, “Kişisel Gelişmek Ayıptır Yahu!”, “Hormonsuz NLP” ve “Kendime Söylediğim Yalanlar” isimli kitapları bulunan Fatih Abadi’ye yaklaşık iki saat süren konferansı sonrasında Gemlik Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Turhan çiçek takdim etti. Abadi’ye Celal Bayar Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Yunus Emre Ünsal’da teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER