banner47

Hayvansever Örgütler Belediyeyi Ziyaret Etti

HAYKONFED Temsilcisi Ümran Akyavaş, MARMARAFED Temsilcisi Hülya Özarslanoğlu ve KİHAYKO Temsilcisi Rüya Parsak, Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek, Sabri Emre’den bilgi aldılar.

Hayvansever Örgütler Belediyeyi Ziyaret Etti
banner3

HAYKONFED Temsilcisi Ümran Akyavaş, MARMARAFED Temsilcisi Hülya Özarslanoğlu ve KİHAYKO Temsilcisi Rüya Parsak, Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek, Sabri Emre’den bilgi aldılar. Gemlik Belediyesi’nin sokaktaki dostlarımız olan hayvanlara yönelik, proje, uygulama ve yaptığı çalışmaların masaya yatırıldığı görüşmede, kış aylarında yapılan hizmetler takdir gördü.

   Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Sabri Emre, BESAŞ ile yapılan anlaşma gereği yılda 5 bin 200 kilogram ekmeği hayvan severler ile birlikte şehrin çeşitli noktalarındaki kedi köpek evlerine ve doğaya bırakıldığını söyledi. Müdürlüğe kayıtlı hayvan severlerin duyarlılığına da teşekkür eden Sabri Emre, bağışlanan kedi köpek mamalarının da amacına ulaşması konusunda titiz çalışmalar yürüttüklerini açıkladı. Umurbey Geçici Hayvan Rehabilitasyon Merkezi ve Bakımevinde iki veteriner hekim ve beş yardımcı personel ile hizmet verdiklerini hatırlatan Sabri Emre, Bursa Valiliği tarafından da hayvanlara yönelik en iyi çalışma yapan ilçe belediyesi olarak değerlendirildiklerini vurguladı.

Şehrin çeşitli bölgelerine otomatik yem ve su makineleri (YEMPATİ) yerleştirdiklerini de anımsatan Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Sabri Emre, her türlü çalışmada yanlarında olan Federasyon temsilcilerine teşekkür etti. Federasyon temsilcileri adına konuşan HAYKONFED Temsilcisi Ümran Akyavaş’ta, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Sağlık İşleri Müdürü Sabri Emre ve Veterinerler ile yardımcı personele teşekkür etti. Kent Konseyi bünyesinde hayvan hakları komisyonu kurma çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Akyavaş, Daha modern projeler için federasyon temsilcileri ve belediyenin dışında tüm sivil toplum örgütlerinin de desteğinin şart olduğunu yineledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23