banner47

Gemlik'te Erbakan Fotoğraf Sergisi Yapıldı

Saadet Partisi Gemlik İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Milli Görüş hareketi lideri ve eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın fotoğraflarının yer aldığı bir sergi açtı.

Gemlik'te Erbakan Fotoğraf Sergisi Yapıldı
banner3

Gemlik Çarşı Meydanında açılan sergide, Erbakan’a ait fotoğraflar sergilendi. 27-28-29 Şubat tarihlerin de açık kalacak olan serginin açılışını, Saadet Partisi Gemlik Kadın Kolları Sorumlusu İbrahim Okuroğlu ve Saadet Partisi Gemlik İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur UZUN yaptı. Sergiye Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Recep Aygün ziyaret etti. 

Açılışta konuşan Okuroğlu, “Bugün ülke olarak, İslam dünyası olarak her birimizi derinden yaralayan, yüreğimizi burkan vahim bir gidişat var. Erbakan Hocamızın 46 yıllık siyasi hayatında ortaya koyduğu vizyona, her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu yıl Erbakan Haftası etkinliklerini, konjonktürle uyumlu olması açısından 'Savaş değil! Barış, Çatışma değil! Diyalog' sloganıyla gerçekleştiriyoruz. Bu serginin gerçekleşmesinde emeği olan Kadın Kolları Başkanlığımıza teşekkür ediyorum” dedi.


UZUN: ERBAKAN HOCA, HAK İLE BATILIN MÜCADELESİDİR

Sergiyle hedefledikleri amacı anlatan Saadet Partisi Gemlik İlçe Kadın Kolları Başkanı Uzun, “Erbakan hoca, hak ile batıl mücadelesinin sembolleşmiş ismidir. Biz bu sergiyle sadece Erbakan hocayı anmıyoruz. Maksadımız da bu değil. Bizim derdimiz anlamak ve anlatmak. O’nun anlaşılmasını sağlamak. Biz gençlere şu mesajı vermek istiyoruz; Eğer inanıyorsanız ve mücadele ediyorsanız Erbakan olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

ERBAKAN HAFTASI’NDA YÜZLERCE ETKİNLİK

27 Şubat 2011 tarihinde vefat eden Milli Görüş Lideri ve eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, her yıl vefat yıldönümünde Saadet Partisi başta olmak üzere Milli Görüş kuruluşlar tarafından çeşitli etkinliklerle anılıyor. 24 Şubat – 2 Mart tarihleri arası Erbakan Haftası olarak ilan edilmişti. Bu tarihler arasında ülke genelinde yüzlerce anma etkinliği düzenleniyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2016, 21:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER