banner47

GemlikLife Yazarları Bugün Mersin CNR Kitap Fuarında!

GemlikLife köşe yazarlarından Mavi Kıyı'm kitabının yazarı Ayşen Vural ve D'li Cümleler Kitabının yazarı Deray Yurdakul bugün saat 13.00 ile 15.00 arası Mersin CNR Fuarında kitapseverlerle buluştu...

GemlikLife Yazarları Bugün Mersin CNR Kitap Fuarında!
banner3

GemlikLife köşe yazarlarından Mavi Kıyı'm kitabının yazarı Ayşen Vural ve 'D'li Cümleler' kitabının yazarı Deray Yurdakul Mersin CNR Kitap Fuarında tüm kitapseverlerin ilgi odağı oldu.

İlk kitapları ile hem kitapseverlerin hem edebiyat dünyasının, hemde yaşamının kesitinde bir yanını bulan okur severlerin ilgi odağı olan ve 28 Kasım CNR Kitap Fuarı standında kitaplarını imzalayarak ,okuyucularıyla buluşan Vural ve Yurdakul'un standlarının önü oldukça kalabalıktı.

Fotoğraflar için tıklayınız.

Her iki kitabı okuyanların yorumlarını değerlendirildiğinde, okurların kitabı okuyunca kendi yaşamıyla özdeşleşmiş kesitler bulunduğunu, su gibi akıcı ve harmanlanarak kitapla ruh ikizi deyiminin  tam uyduğunu belirttiler. Daha öncede Gemlik'te ve farklı kitap fuarlarında  kitapseverlerle ve okuyucularıyla buluşan Ayşen Vural ve Deray Yurdakul  bugün Mersin CNR Kitap Fuarında kitaplarının hem imza törenine katıldı hemde hayranlarıyla ,okurlarıyla kavuştu. Vural ve Yurdakul,Türkiye'nin  önemli kitap evi raflarında 'D'li Cümleler' ve Mavi Kıyım adlı kitaplarını herkesin bulabileceğini söyledi.

Mersin'den Gemlik'e kucak dolusu sevgilerini ileten Ayşen Vural ve Deray Yurdakul, GemlikLife dergisinin Aralık sayısında çok güzel birer yazı yazacaklarının müjdesini verirken, tüm okurların mutlaka derginin üçüncü sayısını kaçırmamalarını istedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28