banner47

Fatih Projesi Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Fatih Projesi Tablet Bilgisayar Dağıtımı Roda Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamlandı.

Fatih Projesi Tablet Bilgisayar Dağıtımı Yapıldı
banner3

10. Sınıfta okuyan 84 öğrenciye tablet bilgisayarları Kaymakam Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve Okul Müdürü Nurullah Şimşek tarafından öğrencilere teslim edildi. Okul Müdürü Nurullah Şimşek, eğitim ve öğretimde teknolojiyi iyileştirme hareketi olan Fatih Projesinin Milli Eğitim Camiasına hayırlı olmasını diledi. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’da, Bakanlığın tüm imkânlarının Gemlik’te de seferber edildiğini vurgulayarak, proje kapsamında dağıtılan tablet bilgisayarların hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da konuşmasında kara tahtalı, tebeşir tozlu, tebeşir ve keçe silgi bulunmayan yıllardan, akıllı tahtalı, tablet bilgisayarlı eğitim ve öğretimli yıllara geçişi anlattı. “Gençliğimizin elinde taş ve Molotof değil, kitap ve bilgi bulunmalıdır” diye konuşan Refik Yılmaz, “İmkânlar ve potansiyel var. Sizlere güveniyoruz. Tablet Bilgisayarlarınız hayırlı uğurlu olsun” dedi. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık’ta, “Nereden nereye?” diye başladığı konuşmasında, gelinen noktayı milletimizin ve devletimizin geldiği yer olarak nitelendirdi. Gençlere hayat felsefesi konusunda bilgiler veren Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, “Vaktinizi en iyi şekilde, en yararlı ve çok çalışarak kullanın. Geleceğinizi heba etmeyin” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı Fatih Projesi kapsamında dağıtılan tablet bilgisayarlar, öğrencilere bir bir teslim edildi. Dağıtım sonrasında toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28