banner47

Gemlik'te Deprem

Gemlik bugün sabah ezanı okunduğu sırada merkezi Gemlik olan depremle uyandı...

Gemlik'te Deprem
banner3

Gemlik bugün sabah ezanı okunduğu sırada merkezi Gemlik olan depremle uyandı.

Saat 05:47 sularında 3,8 şiddetinde olan depremin merkez üssü Gemlik olduğu bildirildi. Yerin 5.5 km altında olan deprem Gemliklileri uykusundan uyandırdı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Gemlikli iş adamı Hikmet Rifat Minare'nin paylaştığı video akıllara geldi. Minare'nin paylaştığı videoda denizde oluşan hava kabarcıkları göze çarpıyordu. Oluşan hava kabarcıklarının sebebi yerin altında oluşan çatlaklar olabilir mi? Bu sorunun cevabı umuyoruz en kısa sürede uzmanlar tarafından yanıtlanır.

Minare paylaşımında şu ifadelere yer vermişti : "Üç kardeş Kaya'larının önünde teknedeyiz sahil güvenliği bekliyoruz. Balık sürüsü sandık ama değil. Ne olduğunu bilen var mı? İnşallah deprem öncesi haberci gazlardan değildir."

işte akıllarda soru işareti bırakan o video :

 

Depremin ardından geçtiğimiz günlerde Gemlikli iş adamı Hikmet Rifat Minare'nin paylaştığı video akıllara geldi. Minare'nin paylaştığı videoda denizde oluşan hava kabarcıkları göze çarpıyordu. Oluşan hava kabarcıklarının sebebi yerin altında oluşan çatlaklar olabilir mi? Bu sorunun cevabı umuyoruz en kısa sürede uzmanlar tarafından yanıtlanır. Haberin detayları : https://www.gemliklife.com.tr/tr-TR/haberler/3125/gemlikte-deprem

Gemlik Life paylaştı: 21 Eylül 2016 Çarşamba

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2016, 02:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28