banner47

Gemlik'e Yakışan Ağırlama

3.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında Gemlik'e yurt dışından gelen misafirler, mecliste grubu bulunan; AKP, CHP, MHP'nin ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri tarafından Kurşunlu'da coşkulu bir yemekle ağırlandı.

Gemlik'e Yakışan Ağırlama
banner3

3.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında Gemlik'e yurt dışından gelen misafirler, mecliste grubu bulunan; AKP, CHP, MHP'nin ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri tarafından Kurşunlu'da Balıkçı Rıza'da coşkulu bir yemekle ağırlandı. 

Haberin videosu için tıklayınız...

22-23-24 Eylül tarihlerinde yapılacak olan 3.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında Gemlik'e gelen, kardeş ülkelerden halk oyunları ekipleri, belediye başkanları festival öncesi akşam yemeğinde ağırlandı. Yemek programına, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Milliyetçi Hareket Patisi İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Belediye Meclis Üyeleri ve eski Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Turgut'da katıldı. Öte yandan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcılarının bu programa katılmaması da dikkat çekti.

Coşkulu ve oldukça samimi geçen yemek programında ev sahipliğini Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Milliyetçi Hareket Patisi İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz birlikte yaptı. 3 farklı partinin Gemlik'teki 3 başkanı omuz omuza misafirleri karşılama konuşması yaptı.

BİZ DÜŞMAN DEĞİL KARDEŞİZ

Konuşmalarını ortak yapan ilçe başkanları şu ifadelere yer verdiler; "Öncelikle Zeytin'in başkenti Gemlik'e, ve onu tüm dünyaya tanıtmak için yapmış olduğumuz festivalimize hoş geldiniz safalar getirdiniz. Bu ülkede aslında birbirine düşman gibi görünen üç partinin ilçe başkanıyız biz. Ama biliyoruz ki ve gösterebiliyoruz ki sonuçta biz kardeş gibiyiz. İstiyoruz ki bu bütün insanlara bütün ülkelere örnek olsun ve bütün insanlık kardeşcesine yaşayabilsin. Biz de önemli bir söz vardır, gönülden gönüle bir yol vardır. Gönül köprüleri kurmak bizim için önemlidir. Bu gönül köprüleri de sizlerle beraber böyle güzel festival ve etkinliklerde kurulacaktır. 3 partininin Gemlik ilçe başkanları olarak, Gemlik adına sizlere tekrar hoş geldiniz iyi ki geldiniz diyoruz."

DOSTLUKLAR VE SOHBETLER OLDUKÇA İÇTEN VE SAMİMİ

Gemlik'in kardeş şehirleri, festivalin misafirleriyle oldukça samimi ve içten geçen yemek programı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Gemlik'e geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden Romanya, Bulgaristan, Yunanistan ve Bosnalı misafirler; "Böylesine içten ve samimi bir yemek programında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz." dediler.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017, 07:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER