banner47

Gemici ve Aktaş Ailelerinin Mutlu Günü

Gemlik önceki gece muhteşem bir düğüne ev sahipliği yaptı.

Gemici ve Aktaş Ailelerinin Mutlu Günü
banner3

Gemlik önceki gece muhteşem bir düğüne ev sahipliği yaptı.

Eğitim Birsen Gemlik şube başkanı Halil Gemici’nin büyük oğlu Mustafa Recep ile Mustafa Aktaş’ın kızı Sümeyye evlenerek dünya evine girdiler.

Geçtiğimiz pazar gecesi yapılan düğün törenine ilgi büyük oldu. Eğitim camiası başta olmak üzere her kesimin ilgisini gören düğün töreni öncesi genç çiftin nikahını belediye başkanı Refik Yılmaz kıydı. Nikah töreninin ardından Kuran-ı Kerim tilaveti okunduktan sonra renkli görüntülerin yaşandığı düğünde damadın arkadaşları damat beye kılıbık diploması ve temizlik malzemeleri hediye ettiler.

Sunucunun okuduğu şiir ve örneklerle ayrı güzellik kazanan düğünün konukları salonu hınca hınç doldurdular. Ev sahibi Halil Gemici’nin konuşması ise gelin ve damadın yanı sıra tüm misafirleri duygulandırdı. Gemici, bir çok platformda konuşmalar yaptım ama evladımın mürvetini gördüğüm bu mutlu günümüzde heyecanımı hoşgörün dediği sözlerini hoş geldiniz diyerek tamamladı.

Düğün törenine Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti ilçe başkanı Zafer Işık, önceki dönem ilçe başkanı Nejdet Yılmaz, Gemlik Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, Memursen ve Eğitim Birsen Bursa Şube başkanı Numan Şeker, yardımcısı Mustafa Sarıgül, Karataş Şirketler grubu genel müdürü Orhan Bakkal, okul ve daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, öğretmenlerin yanı sıra Gemici ve Aktaş ailelerinin yakınları katıldılar.

Bizlerde Gemlik Haber ailesi olarak Gemici ve Aktaş ailelerini tebrik ediyor çiçeği burnunda genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28