banner47

Kumla'da Otobüsler Yenilendi

Kumla'da eski oldukları için sürekli şikayet konusu olan özel halk otobüsleri yenilendi.

Kumla'da Otobüsler Yenilendi
banner3

Kumla'da eski oldukları için sürekli şikayet konusu olan özel halk otobüsleri yenilendi.

Haberin videosu için tıklayınız...

S.S.94 Nolu Küçük Kumla Sahil Boyu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi ve BURULAŞ işbirliği ile Kumla'ya 4 yeni otobüs hizmete girdi.

Yeni otobüsler hizmete girmeden önce kurban kesildi. Araçların hizmete başlama törenine Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Günay, CHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, Kumla Mahalle Muhtarı Abdullah Satı, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Belediye Meclis Üyeleri , kooperatif üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

S.S.94 Nolu Küçük Kumla Sahil Boyu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Mustafa Ünal açılış konuşmasında; "4 yeni otobüsümüz hizmete girdi. Sayısı az gibi görünebilir ama bu Kumla için rahatlamanın bir başlangıcıdır. Bu başlangıç sonrasında hizmetler artarak devam edecektir. Kumla artık daha konforlu bir ulaşıma kavuşacaktır." ifadelerini kullandı.

Kumla için bu yılın atılım yılı olduğunu vurgulayan BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy; "Daha önce doğalgaz yoktu doğalgaz geldi, doğal gazın ardından yollar büyük ölçüde tamamlandı. Eksikler ise bir dahaki yaza kadar tamamlanacak. Bunlarla birlikte Kumla Yolcu Taşıma Kooperatifimiz araçlarını yeniledi. Bundan sonra Gemlik-Kumla arası yolculuk daha konforlu bir şekilde sağlanacak. Kumla'nın daha da gelişeceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Kumla için güzel bir gün olduğunu ve Kumla'da artık konfor artıyor diyerek sözlerine başlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; "Kumla Halkının layık olduğu konfora ulaştırmanın heyecanını yaşıyoruz. Hizmete giren bu otobüslerle Gemlik-Kumla arası ulaşım rahatlayacak. İnsanlarımız sıkışık olmadan konforlu bir şekilde yolculuk yapabilecekler. Engelli vatandaşlarımız içinde kolay ve güvenli bir yolculuk yapabilecekleri otobüslerimizin Gemlik'e ve Kumla'ya hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından kurban kesildi ve otobüsler gezildi. Otobüsler hakkında bilgi alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, engelli vatandaşların bineceği kısmın çalıştırılarak görmek istedi. Bu engelli kaldırımının son derece önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, bu ayrıcalığı da Kumla'ya kazandıran kooperatif başkanı Mustafa Ünal'a bir kez daha teşekkür etti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER