banner47

Nursel Gemlik'te Yemek Yaptı

Kanal D ekranlarının sevilen sempatik yüzü Nursel Ergin, Gemlik'te zeytinyağlı taze fasülye yaptı.

Nursel Gemlik'te Yemek Yaptı
banner3

Kanal D ekranlarının sevilen sempatik yüzü Nursel Ergin, Gemlik'te zeytinyağlı taze fasülye yaptı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

3.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında Gemlik'e gelen Nursel Ergin, önce Asım Kocabıyık Kültür Merkezi'nde gerçekleşen "Zeytinyağlı Ev Yemekleri Yarışması" na katılarak dereceye girenleri açıklayıp ödüllerini takdim etti. Ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Atatepe Sosyal Tesisleri'nde bir program çekimi yaptı. 

Gemlik Halk Eğitimi Merkezi Yemek Eğitmeni Şerife Akgül ile birlikte zeytinyağlı taze fasülye yapan Nursel Ergin, kendisine has özel tarifleri izleyici ile paylaştı.

Sürekli yemeklerinde ve salatalarında zeytinyağı kullandığını belirten Nursel Ergin, "Zeytinyağımı sürekli Gemlik'ten alıyorum. Gemlik'in zeytini ve zeytinyağının enfes bir tadı var. " dedi.

Program sonunda katkılarından ve desteklerinden dolayı kendisine teşekkür eden Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Nursel Ergin'e zeytin ve zeytinyağından oluşan özel bir paket ve plaket takdim etti.

Kendisini izlemeye ve görmeye gelen hayranları ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen Nursel Ergin, kendi telefonunda özçekim bile yaptı.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2017, 16:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28