banner47

Gökçe Festivale Damgasını Vurdu

3.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında Borusan Holding sponsorluğunda Gemlik'te sahne alan ünlü şarkıcı Gökçe, Gemliklilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Gökçe Festivale Damgasını Vurdu
banner3

3.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali kapsamında Borusan Holding sponsorluğunda Gemlik'te sahne alan ünlü şarkıcı Gökçe, Gemliklilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Festivalin final gecesinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı (İskele Meydanı) 'nda sahne alan güzel şarkıcı Gökçe, sevilen şarkılarını Gemlikliler için seslendirdi.

Video için tıklayınız...

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli final gecesinin ünlü ismi Gökçe'ye plaket, çiçek ve zeytin paketi takdim etti. Büyükgölcigezli, böylesine güzel bir final gecesine sponsor olan Borusan Holding adına da Borusan Holding Gemlik Kampüs Koordinatörü Serdar Özkaleli'ye de katkılarından dolayı plaket takdim etti.

 

Gökçe GemlikLife'a konuştu...

Konser sonrasında GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya'nın sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı Gökçe, "Gemlik ve Gemlik insanı müthişti. Çok güzel bir konser oldu. 3.Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali'nin finalini yapmak bana nasip oldu. Bu yüzden çok mutluyum. Konsere gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Gemlik Belediyesi'ne de çok teşekkür ediyorum, evde zeytin ve zeytinyağı bitmişti çok güzel hediyeler takdim ettiler bana, güzel güzel Gemlik zeytini ve zeytinyağı yiyeceğim. Gemlik sanırım bugün biraz serindi ama olsun çok güzel geçti konser o yüzden çok fazla üşümedik. Özellikle hareketli şarkılar tercih ettik repertuarımızda umarım bizi dinlemeye gelenlerde üşümemiştir. Gemlik'i ve Gemliklileri çok sevdim, bir daha farklı organizasyonlarda da gelmek isterim. Sana ve GemlikLife ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum. Zaman zaman sizlere de gözüm takıldı, çok eğlencelisiniz, müthiş bir enerjiniz var hepinize başarılar diliyor , dergimi de mutlaka bekliyorum." ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2017, 23:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER