banner47

Gemlik'in Yeni Cazibe Merkezi Bulvarpark

Kentsel dönüşümün Gemlik'teki örnek alınacak en güzel projesi Bulvarpark, yepyeni mekanları ve farklı konseptiyle hizmete girdi.

Gemlik'in Yeni Cazibe Merkezi Bulvarpark
banner3

Kentsel dönüşümün Gemlik'teki örnek alınacak en güzel projesi Bulvarpark, yepyeni mekanları ve farklı konseptiyle hizmete girdi.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Bünyesinde Simit Sarayı, Playland, Gönül Kahvesi ve Sohoo Lounge gibi seçkin markaları barındıran Bulvarpak'ın, resmi açılış töreni gerçekleştirildi.

Haberin videosu için tıklayınız...

Açılış tören programına projenin mimarı ve Vizyon Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Aygün, Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Salih Akyüz, Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Mehmet Anar ve Hasan Yıldırım, Simit Sarayı Güney Marmara Bölge Müdürü Hüseyin Karadağ, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Saadet Partisi İl ve İlçe yöneticilerinin yanı sıra bir çok davetli katıldı.

"Manastırda Artık Kalite Var"

Açılış konuşmasını yapan Hamza Aygün, "Öncelikle açılışımıza hoş geldiniz. Burada amacımız sadece binaların dönüşümünü sağlamak değil, kentsel dönüşümü yaparken adına da yakışır bir şekilde şehrin ekonomisine ve sosyal hayatına katkı koymaktı. Bu bağlamda yapmış olduğumuz projelerin altında Manastır bölgesinin ihtiyaçlarını tespit edip, bu doğrultuda buraya yakışır işletmeler getirmeyi tercih ettik. Bugüne kadar kurumsal firmalarla çalıştık veya yerel işletmelerde de kurumsal firmaları aratmayacak kaliteli firmalarla çalıştık. Bundan sonra da bu şekilde kalite arayışımız ve serüvenimiz devam edecek. Bizim için bu proje bir hayaldi. Bugün sizlerin huzurunda bu hayali gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu hayalimizi gerçekleştirmemizde çok önemli katkıları olan, ortağım Ömer Tuncay Kınık'a, projelerin uygulanmasında ve yürütülmesinde çok değerli katkıları olan Burak Akyol'a, aileme ve buradaki işletmelere çok teşekkür ediyorum. "ifadelerine yer verdi.

Açılış sonrası tüm katılımcılar mekanları gezerken, her mekanda kendilerine çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 01:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER