banner47

Gemlik Anadolu Lisesi'nde Demokratik Seçim

Gemlik Anadolu Lisesinde  okul meclis başkanlığı seçimleri büyük heyecana sahne oldu.

Gemlik Anadolu Lisesi'nde Demokratik Seçim
banner3

Gemlik Anadolu Lisesinde  okul meclis başkanlığı seçimleri büyük heyecana sahne oldu.

Gemlik Anadolu Lisesinde Okul Meclis Başkanlık seçimleri yapıldı.Gerçek seçimleri aratmayacak heyecana sahne olan  seçim kampanyası döneminde adaylar başkan olmaları halinde okulda yapmak istedikleri projeleri yaptıkları konuşma ve afişlerle arkadaşlarına anlattılar.

Bir hafta süren propaganda döneminde Gemport Gemlik Anadolu Lisesi okul Meclis Başkanlığına aday olan A.Berat Çetin, A.Kurşat  Ekşioğlu, Furkan Beki ,Mehmet Can Su ,Erdal Çelik  ve  Dilara Tar okul bahçesinde toplanan bütün öğrencilere yönelik  farklı günlerde birer propaganda konuşması yaptılar. Adaylar hafta boyunca yapmış oldukları afiş ve sınıf ziyaretleriyle de  başkan olmaları halinde yapacakları çalışmaları anlatarak oy toplamaya çalıştılar.

Propaganda döneminin ardından geçilen seçimlerde gerçeğini aratmayacak düzen ve tertipte iki sandıkta yapılan oylama öğle saatlerine kadar sürdü.

Sandık kurulunda  görevli Seydali Önal ve Serdal Çevik  öğretmenler ile   Abdülkadir Ayışık, Asya Bozkurt,Gizem İmren ve Sude Gürkaş  nezaretinde öğrenciler sırayla oylarını kullandılar.

Yapılan oylama sonucu açıklanan sonuçlara göre ;555  Kayıtlı Seçmenden 146'sının oyunu olan A.Kürşat Ekşioğlu Gemport Gemlik Anadolu Lisesi  2016-2017 yılı okul Meclis Başkanı seçildi.

Okul Müdürü Hayrettin Arıcı da  Okul Meclis Başkanı seçilen öğrenciyi tebrik ederek  "Hem başkana hem de sınıf temsilcilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Okul öğrenci meclisimizin okul yönetimine değerli katkıları olacağına inanıyorum.Seçimleri büyük bir olgunluk ve demokratik kurallar çerçevesinde gerçekleştiren öğrencilerimize ve seçim sürecini başarıyla yürüten öğretmenlerimize teşekkür ederim." diye konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2016, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28