banner47

Bursa'da Fabrikada Patlama

Bursa´da bir tekstil fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından çok sayıda işçinin yaralandığı bildirildi. Meydana gelen patlamanın ardından AFAD, itfaiye, UMKE ve 112 Acil Servis ekipleri olay yerine sevk edildi. Son gelen haberlere göre ise 5 işçi hayatını kaybetti.

Bursa'da Fabrikada Patlama
banner3

Bursa´da bir tekstil fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından çok sayıda işçinin yaralandığı bildirildi. Meydana gelen patlamanın ardından AFAD, itfaiye, UMKE ve 112 Acil Servis ekipleri olay yerine sevk edildi. Son gelen haberlere göre ise 5 işçi hayatını kaybetti.

Ankara Yolu üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında bugün sabah saatlerinde patlama meydana geldi. Patlama sonrası çevredeki binalar sallanırken, vatandaşlar büyük heyecan yaşadı. Buhar kazanının patladığı öğrenilirken, fabrikanın çatısı çöktü. Çok sayıda işçinin yaralandığı bildirildi. Bölgeye AFAD, itfaiye, UMKE ve 112 ekipleri sevk edildi.

4 İŞÇİ YARALANDI, FABRİKANIN ÇATISI ÇÖKTÜ

Buhar kazanının patladığı öğrenilirken, fabrikanın çatısı çöktü. İlk belirlemelere göre 4 işçi hayatını kaybetti. Bölgeye AFAD, itfaiye, UMKE ve 112 ekipleri sevk edildi.

5 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Bursa´da meydana gelen patlamanın ardından 5 işçinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2017, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28