banner47

Zeytinlik Dönüşü Kaza 5 Yaralı

Gemlik’te meydana gelen trafik kazasında zeytin işçilerini taşıyan traktör kaza yaptı, 4 zeytin işçisi ve şoför yaralandı.

Zeytinlik Dönüşü Kaza 5 Yaralı
banner3

Gemlik’te meydana gelen trafik kazasında zeytin işçilerini taşıyan traktör kaza yaptı, 4 zeytin işçisi ve şoför yaralandı.

Gemlik-Bursa karayolu Gemlik Şehir Merkezi sapağında meydana gelen trafik kazasında zeytin işçilerini taşıyan traktör virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Bariyerlere çarpma sonucu traktörün römorku devrildi. Çoğunluğunun kadın olduğu öğrenilen 4 zeytin işçisi de römorkta bulunuyordu. Römorkun devrilmesi sonucu şoför ve 4 zeytin işçisi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye aracı akın etti. Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce’nin de bulunduğu polisler ve 112 acil ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Meydana gelen kaza sonrasında Gemlik-Bursa karayolunda uzun bir araç kuyruğu oluştu. Trafiğin biran önce açılması için römorkun uzun süre yoldan kaldırılması çalışıldı. Bu çalışmalara Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce’de bizzat yardım etti. Kazanın etkisiyle traktör römorkundan yola saçılan zeytinleri de mal sahibi hemen toplamaya çalıştı. Trafik polisleri ve çevredeki vatandaşlarda zeytinleri toplamaya yardım etti.

Zeytinlerin ve traktörün yoldan kaldırılmasıyla Gemlik-Bursa karayolu trafiğe açıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2017, 16:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER