banner47

Ak Parti Gemlik'te Temayül Heyecanı

Ak Parti Gemlik ilçe teşkilatında ilçe başkanı için temayül yoklaması başladı.

Ak Parti Gemlik'te Temayül Heyecanı
banner3

Ak Parti Gemlik ilçe teşkilatında ilçe başkanı için temayül yoklaması başladı.

Teşkilat yöneticilerinin ve üyelerinin hazır bulunduğu temayüle katılım oldukça yüksek oldu. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli'nin de hazır bulunduğu temayülde kapalı zarf usulü oylama yapıldı. Herkesin 3 isim yazdığı yoklamanın sonucu kongrede açıklanacak.

Kongreye aday olarak gösterilmesi beklenen isimler ise şu şekilde; Yaşar İslam, Faruk Aktaş, Levent Aydın, Şamil Yiğit ve Gökay Bilir.

GemlikLife ve Kanal16'ya özel açıklama yapan İlçe Başkanı Zafer Işık, "Temayülün öncelikle camiamıza, Gemlik'e ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diliyorum. Teşkilatımıza üye olan herkesin değerlendirmesini yapıyoruz. Bu değerlendirmeyi yönetim kurulumuz, gençlik kolumuz, kadın kolumuz, meclis üyelerimiz ve mahalle başkanlarımız yapıyor. Burada istedikleri her bir üç adayın isimlerini yazarak, değerlendirme yapılacak. Bu değerlendirmeler önce ilde, daha sonra genel merkezimiz tarafından yapılacak. Tüm katılımcılarımızın en doğru kararı vereceğinden şüphem yok. Kısa bir süre sonra ilçe seçim kuruluna başvurarak, ilçemizi 6.olağan kongreye taşıyacağız. Seçilen ilçe başkanı arkadaşımız orada bir yönetim kurulu oluşturacak. Şimdiden seçilecek arkadaşımıza başarılar diliyorum. Bundan böyle de görev alacak tüm arkadaşlarıma elimizden gelen yardımı yapacağız." ifadelerine yer verdi.

Işık GTSO'ya Başkan Adayı Olacak mı?

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili olan Zafer Işık GTSO Başkanlığına aday olacak mısınız sorusuna, "Meclis üyeliğine aday olduğumu daha önce söylemiştim. Ama kısa bir süre sonra farklı bir adaylığımız olur mu olmaz mı ilerleyen süreçlerde açıklayacağım. Ancak bize bu görevi vermek isterlerse, onu da meclis üyesi arkadaşlarımızla ve komitemizle değerlendirir en iyi kararı almaya çalışırız." şeklinde cevap verdi.

Refik Yılmaz: "Daha önce seçim kaybetmiştik."

Ak Parti İlçe Başkanlığı temayül yoklamasında GemlikLife ve Kanal16 mikrofonlarına konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Öncelikle temayülümüzün hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ben inanıyorum ki Gemlik'imizi 2023 vizyonuna taşıyacak arkadaşımızı seçecek güzel bir kadro oluşacak. Teşkilatlarda uyum çok önemli. Teşkilatların belediyelerle uyumu çok önemli. Geçmiş yıllarda bu uyumsuzluk bize seçim kaybettirdi. Biz bu acı tecrübeyi yaşadık. O yüzden uyumlu bir çalışma yapabileceğimiz bir başkanımız olacağını düşünüyorum." dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER