banner47

İşsizler İçin Gemlik'te Büyük Fırsat

Gemlik Kaymakamlığı öncülüğünde, yerel düzeyde milli istihdam seferberliğini etkin şekilde devam ettirebilmek amacıyla düzenlenecek olan "Gemlik'te İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması" Bursa Çalışma ve İş Kurumu Gemlik Hizmet Merkezi, Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ve Gemlik Ticaret Borsası işbirliğinde işverenleri ve iş arayanları buluşturacak.

İşsizler İçin Gemlik'te Büyük Fırsat
banner3

Gemlik Kaymakamlığı öncülüğünde, yerel düzeyde milli istihdam seferberliğini etkin şekilde devam ettirebilmek amacıyla düzenlenecek olan "Gemlik'te İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması" Bursa Çalışma ve İş Kurumu Gemlik Hizmet Merkezi, Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ve Gemlik Ticaret Borsası birliğinde işverenleri ve iş arayanları buluşturacak.

Anadolu da ilçe bazında bir ilk olacak bu fuara 45 kurum ve kuruluş stand açarak, iş başvuruları, iş görüşmeleri ve staj başvuruları alacaklar.

17 Kasım Cuma günü Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi'nde sabah 10:00'da başlayacak fuar için kurumlar arası protokol imzalandı. İmza programına Gemlik Kaymakam Vekili Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Gemlik Belediye Başkan Vekili Ahmet Avcı, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Akıt, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır ve Bursa İŞKUR İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen katıldı.

Program sonunda GemlikLife ve Kanal16 mikrofonlarına konuşan Bursa İŞKUR İl Müdürü Feyzullah Eren Türkmen, "Bu fuardaki en önemli avantaj, ,iş sahibi olmak isteyenlerin direkt firmaların insan kaynakları müdürleri ile görüşebilmeleri olacak. Bu fuara başta gençlerimiz olmak üzere bir çok işsiz vatandaşımızı mutlaka bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2017, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER