banner47

Gemlik’in Kozmetik Markası ‘ JOVEN’

Gemlik’te kozmetik sektöründe hem kadınların hem de erkeklerin ilgi odağı olan Joven Cosmetic’in konuğu olduk. Markanın kurucusu ve sahibi Ebru Ünsal  sorularımızı yanıtladı.

Gemlik’in Kozmetik Markası ‘ JOVEN’
banner3

Gemlik’te kozmetik sektöründe hem kadınların hem de erkeklerin ilgi odağı olan Joven Cosmetic’in konuğu olduk. Markanın kurucusu ve sahibi Ebru Ünsal  sorularımızı yanıtladı.

Öncelikle Ebru Hanım’ı kısaca tanıyalım, Ebru Ünsal kimdir?

-15 yıldır Gemlik’te yaşıyorum. 2 erkek çocuk annesiyim. Ev hanımıydım normalde. Ama Gemlik’in kozmetikle ilgili sıkıntıları vardı. Gemlik’te kozmetik firması yoktu. Bende Joven Cosmetic ismiyle yeni bir marka oluşturarak, kadın girişimciler arasındaki yerimi aldım. Kozmetikle uğraşmayı seviyorum, bakımlı kadınları seviyorum, o yüzden işime sevgiyle başladım.

Joven Cosmetic, franchise bir marka mıdır?

-Markamız herhangi bir firmanın bayisi veya franchise değildir. Tamamen kendi markamızdır. Ama franchise olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir markadır. Franchise sistemine henüz başlamadık ama, bu konuda çok yoğun bir talep var, şuanda talepleri değerlendiriyoruz ve en kısa zamanda franchise ve şubeleşme çalışmalarını sonlandıracağız.

Müşteri kitleniz daha çok kadın mı yoksa erkeklerde var mı?

-Tabii ki müşteri kitlemizin büyük bir çoğunluğunu kadınlar oluşturuyor. Ama bizim çok ciddi sayılarda erkek müşterimizde bulunmaktadır. Çünkü özellikle saç bakımı ve parfüm ürünlerinde erkeklerin ilgisi oldukça yüksek.

 

 

Gemlik’in Joven Cosmetic’e bakış açısı nasıl sizce?

-Tepkiler ve yorumlar oldukça güzel. Özellikle ilk açıldığımız günden bugüne, hiç tahmin etmediğimiz güzel tepkiler aldık. Tanımadığımız insanlar ellerinde çiçeklerle hayırlı olsuna geldiler. ‘Gemlik’in böyle bir kozmetik firmasına ihtiyacı vardı iyi ki açtınız.’ diye yorumlar yaptılar.

Neden kozmetik sektörü?

-Ben kendim bakımlı olmayı çok seviyorum, makyajla uğraşmayı çok seviyorum. Ve biliyorum ki bir çok kadında aynı benim gibi. Bakımlı olmayı ve makyaj yapmayı çok seviyorlar. Gemlik’te böyle bir eksiklik vardı. Biz de bu eksikliği gidermek istedik. Sevdiğim işi yapmak istedim. Bu yüzden kozmetik sektörü.

 

 

“Joven Kart” nedir ne işe yarar?

-Joven Cosmetic sektöre kurumsal bir anlayışla giriş yaptı. Bu yüzden profesyonel bir anlayışla hizmet veriyoruz. Joven Kart’larda bunların ilk örneklerinden biri. Bu karta özel indirimler yapıyoruz, sadece Joven Kart sahiplerine sağladığımız avantajlar bulunuyor. Kart sahiplerine sms ile kampanya ve indirim bildirimleri yapıyoruz. Ve bu kartı Gemlik Halkı’da çok sevdi, çok güzel bir ilgi var, sizin de aracılığınızla bu kart sahiplerine Kasım ayı içerisinde yeni kampanyalarımız olacağının da müjdesini vermek isterim.

Kozmetik alışverişi yapan kişilere öneriniz nedir?

-Bizden alışveriş yapsınlar veya yapmasınlar kalitesiz, ucuz ve güvenmedikleri yerlerden alışveriş yapmasınlar. Çünkü cildimiz çok değerli. Daha uygun diye yan sanayi ürünleri kullanmak ilerleyen zamanlarda çok ciddi cilt hastalıklarına yol açabilir. Özellikle günümüz internet alışverişlerinin çok yükselişte olduğu bu dönemlerde güvenmedikleri bilmedikleri internet sitelerinden de kesinlikle alışveriş yapmasınlar.

Müşteriler sizi neden tercih etmeliler?

-Kozmetik müşterileri ile yakından ilgilenmek gerekiyor. Çünkü onlar için en uygun olan ürünü tavsiye etmemiz gerekiyor. Biz de Joven Cosmetic olarak tüm müşterilerimiz ile birebir ilgilenip onlara istedikleri memnuniyeti verebilmek için her geçen gün kendimizi ve çalışanlarımızı geliştiriyoruz. Hatta hafta da bir gün makyaj günü yapıyoruz. Bu günü de yine Joven Kart sahiplerine bir gün önceden bildiriyoruz. Bu makyaj günlerinde onlarla yakından ilgileniyoruz. Tüm Joven Cosmetic çalışanları bir ürünü satmak için satmaz, müşterinin isteğine ve yararına yönelik satış yaparlar. Çalışanlarımız ayda 2 defa uzmanlar tarafından özel eğitime tabii tutuluyorlar.

Bu güzel markanın Gemlik’e ve sizlere hayırlı olmasını diliyoruz. Dileriz franchise sistemi ve bayilik sistemleriniz en kısa sürede hayata geçer ve bu özel markanın tüm imkanlarından herkes faydalanabilir.

-Çok teşekkür ediyoruz GemlikLife Ailesine, çok hoş bir söyleşi oldu. Bizde Joven Cosmetic Ailesi olarak GemlikLife’ın tüm ekibine başarılar diliyor ve yeni hayata giren video projenizde iyi yayınlar diliyoruz.

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28