banner47

Borusan Mannesmann Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Borusan Mannesmann, Gemlik’te sosyal aktivitelerle de adından söz ettiriyor.

Borusan Mannesmann Etkinlikleri Hız Kesmeden Devam Ediyor
banner3

26 Mayıs 2016 / Gemlik - 1 milyon tonu aşan üretim kapasitesiyle Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen çelik boru üreticileri arasında yer alan Borusan Mannesmann, başarısını sosyal aktivitelerle taçlandırıyor. Doğa Yürüyüşü, Geleneksel Aile Günü, Gemlik Geleneksel Voleybol Turnuvası ile çalışanlarının yanı sıra Gemlik halkının da ilgisini çeken Borusan Mannesmann, önümüzdeki günlerde de çeşitli etkinliklerle adından söz ettirecek..

Bowling Turnuvası’ndan Doğa Yürüyüşü’ne, Aile Günü aktivitesinden Voleybol Turnuvası’na kadar farklı etkinliklerle çalışanlar bir araya geldi.

14 Aralık 2015 – 15 Ocak 2016 tarihleri arasında Gemlik fabrika çalışanlarının oluşturdukları takımlarla katıldıkları bir Bowling Turnuvası düzenledi.

Gemlik Fabrika çalışanlarının eşleri ve çocukları için 25 Ocak 2016 tarihinde Bursa Valiliği AFAD Eğitim Merkezine bir ziyaret gerçekleştirildi. Çocukların büyük ilgiyle ve merakla gezdiği eğitim merkezinde,  deprem simülatörü, yangın söndürme simülasyonu, 5D deprem eğitim filmi, enkaz koridoru, fırtına simülasyonu, heyelan  ve sel simülasyonu, duman kaçış simülasyonu, karbon monoksit zehirlenmesi ve ilk yardım konularında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.

Doğal güzellikleri yaşamak, iş ve şehir stresinden kurtulmak için Gemlik Fabrikası’nda 27 Mart Pazar günü Büyük Kumla – Haydariye’de 37 çalışanın katıldığı bir Doğa Yürüyüşü organizasyonu gerçekleştirildi. 17 kilometrelik yorucu fakat keyifli parkurun sonunda çalışanlar kendileri için hazırlanan ikramlarla günün yorgunluğunu üzerlerinden attılar. Borusan Mannesmann Gemlik çalışanları tarafından oldukça beğenilen ve talep gören Doğa Yürüyüşü (Trekking) organizasyonu 17 Nisan tarihinde 23 km’lik bir parkur olan Haydariye Su Düştü şelalesi ve Selimiye Delmece yaylası arasında, 8 Mayıs tarihinde ise 17 km’lik Şahin Tepe – Yalova Kurtköy arasında yeniden gerçekleştirildi. Organizasyonun 3 haftada bir olacak şekilde farklı destinasyonlarda yenilenmesi planlanıyor.

Gemlik fabrika çalışanlarının çalışma ortamlarını ailelerine gösterdikleri ve hep birlikte keyifli bir pazar günü geçirdikleri Geleneksel Aile Günü ise bu yıl 15 Mayıs pazar günü fabrikanın bahçesinde düzenlendi. Çalışanlar eşleri ve çocukları ile birlikte İllüzyonist şovundan sirk gösterilerine kadar birçok farklı aktivite ile renkli bir Pazar gününü geride bıraktılar.

​Borusan Mannesmann tarafından düzenlenen Gemlik Geleneksel Voleybol Turnuvası ise bu yıl 18 Nisan 2016’da 17 Takım ve 187 oyuncunun katılımı ile düzenlendi. Kıran kırana maçların oynandığı ve yoğun ilginin olduğu grup maçları sonrasında final maçı ile bu yılın şampiyon takımı belli oldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2016, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER