banner47

Katırlı Gençlik Merkezine Görkemli Açılış

Gemlik Belediyesi Gençlik Merkezlerine bir yeni halka daha ekledi.

Katırlı Gençlik Merkezine Görkemli Açılış
banner3

Gemlik Belediyesi Gençlik Merkezlerine bir yeni halka daha ekledi. Daha önce Gemlik İlçe Merkezinde iki gençlik merkezini hizmete koyan, ardından da Köy Statüsünden Mahalle Statüsüne dönüşen Engürücük, Kurtul, Kurşunlu, Umurbey, Hamidiye, Cihatlı ve Muratoba Gençlik Merkezlerini açan Gemlik Belediyesi, Katırlı Mahallesine de Gençlik Merkezi kazandırdı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gençlik Merkezlerinin son halkasının Katırlı Mahallesi olduğunu vurgulayarak, ilçenin en çalışkan köylerinden birisi olan Katırlı’ya bu hizmetin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık’ta, Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın şehirde ne varsa köylerde de o olacak anlayışını benimsediğine dikkat çekerek, hizmet ve yatırımların ardı ardına yaşama geçtiğini söyledi. Katırlı Mahallesi Muhtarı Ahmet Çakmak’ta, köy yolları, meydan çalışması, yeşillendirme ve köy tuvaletlerinin yenilenmesinin ardından yapılan Gençlik Merkezi hizmeti adına da Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür etti.

Dualarla yapılan açılış sonrasında Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Katırlı Mahallesi halkı ile bilardo ve masa tenisi oynadılar. Katırlı Gençlik Merkezinde, kütüphanenin yanı sıra, bilardo masası, masa tenisi ve langırt bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER