banner47

Aydilge Gedelek'te Turşu Güzeli Seçildi

Orhangazi’de bu yıl 3.sü düzenlenen Gedelek Turşu Festivali’nin ilk gününde Festival alanında son günlerde Türkiye’de büyük çıkış yakalayan, en çok festival programın yapan sempatik sanatçı, güçlü ses Aydilge bir konser verdi.

Aydilge Gedelek'te Turşu Güzeli Seçildi
banner3

Orhangazi’de bu yıl 3.sü düzenlenen Gedelek Turşu Festivali’nin ilk gününde Festival alanında son günlerde Türkiye’de büyük çıkış yakalayan, en çok festival programın yapan sempatik sanatçı, güçlü ses Aydilge bir konser verdi. Konser sonunda plaketini alan Aydilge’yi bir sürpriz bekliyordu. Festivalden günler önce yapılan oylamada, Gedelekliler Turşu Festivali Güzeli ödülüne vermeyi layık gördü. Yaklaşık 1 saat süren konserde Aydilge, festival alanını dolduranlara eğlenceli dakikalar yaşattı. Sanatçı’ya yoğun ilginin olduğu etkinlikte, Aydilge tam not aldı.

Orhangazi Kaymakamlığı, Orhangazi Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleri ile düzenlenen 3. Gedelek Turşu Festivali’nde son günlerin en iyi çıkış yakalayan sanatçılarından Aydilge bir konser verdi. Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ve Orhangazi TSO Yönetim Kurulu başkanı Ergün Efendioğlu ve Meclis başkanı Erol Hatırlı’nın yanı sıra çok sayıda vatandaşın izlediği konserde yaklaşık 1 saat sahnede kalan Aydilge, konseri izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Konser sonunda ise Festival komitesi tarafından bu yıl ki Turşu Festivali Güzeli de Aydilge seçildi. Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ve Orhangazi TSO başkanı Ergün Efendioğlu, Aydilge’ye festival özel plaketi ve hediyelerini takdim etti.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2016, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28