banner47

Bütünler Ticaret'te Yılın Kampanyası

Yaptığı indirimler ve kampanyalarla adından çokça söz ettiren ve Gemlik'te mobilya sektörüne yön veren Bütünler Mobilya geçtiğimiz günlerde Patron Çıldırdı adında bir kampanya düzenlemişti.

Bütünler Ticaret'te Yılın Kampanyası
banner3

Yaptığı indirimler ve kampanyalarla adından çokça söz ettiren ve Gemlik'te mobilya sektörüne yön veren Bütünler Mobilya geçtiğimiz günlerde Patron Çıldırdı adında bir kampanya düzenlemişti. Yoğun ilgi gören kampanya bitince yeni bir projeyle Gemlik Halkı'nın karşısına çıkan Bütünler Mobilya şimdi de "Patron Bizi de Çıldırttı" adlı kampanyayla mobilya almaya hazırlanan Gemlikli'leri bekliyor.

Gemlik'te mobilya sektörüne yön veren ve Kilim, Kapriss, Bambi Mobilya gibi büyük mobilya firmalarının satışını yapan Bütünler Ticaret aynı zamanda bisiklet, puset ve bebek arabası satışı da gerçekleştiriyor. 

"Patron Bizi de Çıldırttı" kampanyasıyla oturma grubu, yatak odası, salon takımı, yemek odası, çocuk odası takımlarında "1500 TL Bizden" sloganıyla indirimli alışveriş imkanı sunan Bütünler Ticaret, bu kampanyanın "Patron Çıldırdı" kampanyasından daha çok ses getireceğine inandığını belirtiyor.

Bütünler Ticaret Orhangazi Caddesi Bütünler Düğün Salonu altında. İkinci şube ise Orhangazi Caddesi Açık Otopark yanındaki showroomlarında  sizleri bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28