banner47

Borsa'dan Zafer Işık'a Açıklama

Gemlik Ticaret Borsası, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık'ın Gemlik Ticaret Borsası'nı hedef göstererek yaptığı açıklamalara cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

Borsa'dan Zafer Işık'a Açıklama
banner3

Gemlik Ticaret Borsası, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık'ın Gemlik Ticaret Borsası'nı hedef göstererek yaptığı açıklamalara cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır'ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi : "Sn.Zafer Işık’ın ilçemizin yerel basınında çıkan borsamıza yönelik haksız suçlamaları üzüntü ile okuduk. Her şey’den önce şunu belirtmek isteriz. Bizler bir siyaset kurumu değiliz ve kurumumuzu böyle siyasi işlere karıştırmamak için azami özeni göstermekteyiz , ama kurumumuz hakkında yapılan haksız ithamlar karşısında bu açıklamayı yapmak zorunlu hale gelmiştir.

21-23 Ekim 2016 tarihlerinde 2.si düzenlenen Gemlik Zeytini Festivalinin organizasyon çalışmalarının tamamına 1.sinde olduğu gibi katıldık. 1. Gemlik Zeytini Festivalinde etkinliklerde ortaya çıkan bir takım aksaklıkları ilgili ortamlarda dile getirdik. Kurum olarak iç işleyişimizden kaynaklanan problemler neticesinde bu festivalde yapılacak etkinliklere katılamadık.

Diğer taraftan “Gemlik Zeytini”nin tanıtımı konusunda çok uzun yıllardır gerek yurt içi ve gerekse yurt dışında olmak üzere çok ciddi çalışmalar yaptığımızı Gemlik kamuoyu biliyor ve takdir ediyor. Gemlik Zeytini’ni temsil etmek yapılan etkinlikte sahneye çıkıp plaket almak mıdır? Bizlere zeytin sektörünün temsilcisi olarak festivale katılmamız gerektiği söyleniyor peki sormak istiyoruz , bu sektör temsilcilerine Ankara’ya zeytini tanıtmak için gidilirken neden haber verilmiyor? Bizlere ego yaptığımızı söyleyen kişilerin daha önce festival kapsamında ya da herhangi bir başka konuda bizlerle muhatap olmuşlar mıdır? Borsamıza gelip sektör temsilcilerimiz ve üyelerimiz ile sorunları hakkında görüşüp çözüm üretmişler midir? Bizlere ego yaptığımızı söyleyen kişilerin, kurumumuz yöneticileri içerisinde kendi teşkilatından insanlar olduğunu unutmuş olduğunu düşünüyoruz. Bu sözleri bizlere söylemeden önce kendilerinin özeleştiri yapmaları gerektiği düşüncesindeyiz.

Borsa olarak bizler sorumluluklarımızın farkındayız ve yeri geldiğinde ilçemizdeki tüm kesimlerle işbirliği içersinde olduk ve olmaya da devam edeceğimizi Tüm Gemlik Halkına saygıyla bildiririz."

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2016, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28