banner47

Gücümspor Voleybolda da Mücadele Edecek

Gemlik Gücümspor basketbol 2 liginde ilçemizi temsil ederek Gemlik’te sporun sevilmesi verdiği hizmete Erkekler Voleybol takımı kurarak profesyonel ligde Gemlik ilçesini temsil etme onuruna verdiği değerli desteklerinden dolayı Gemport Direktörü sayın Ahmet Ağırbaş'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gücümspor Voleybolda da Mücadele Edecek
banner3

Çok büyük bir özveri gösteren Gemlikli genç oyuncuların bir araya gelerek kurduğu Atakım Voleybol şube sorumlusu ve As Başkan Ömer Gümüş’ün önderliğinde   5-6-7 Şubat 2016 tarihlerinde 3 lige yükselmesine sağlayacak müsabakalar Gemlik Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan ve Gemlik Gücüm Erkek Voleybol a takımı  İnegöl Belediye Spor, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Kocaeli Bağırganlıspor takımlarına karşı vereceği mücadele ile adını 3.lige yazdırmak istiyor.

Gemlikli gençlerin hep yanında olan GEMPORT firması ve yöneticileri ile bir araya gelerek hizmetleri için  teşekkür ziyaretinde bulundular. Ziyarette antrenör ve sporcularımızın verilen desteğin  çok önemli olduğunu ve buna laik olmak için ilçemizin adını en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek yeni başarılar için yola adım attıklarını söyleyerek Teşekkür ziyaretinden umut ayrıldılar.

Müsabakalar 5-6-7 Şubat tarihlerinde Gemlik ilçe spor salonunda yapılacak tüm Gemlik halkı davetlidir.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER