banner47

Hüseyin Şahin'den Gemlik'e Teşekkür Ziyareti

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 1 Kasım seçimlerinin ardından başlattığı teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Hüseyin Şahin'den Gemlik'e Teşekkür Ziyareti
banner3

Yoğun meclis çalışmalarından fırsat buldukça seçim bölgesi Bursa´da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Şahin, Ak partili ilçe Belediyeleri ve ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek 1 Kasım´da gösterdikleri üstün çalışmadan dolayı teşekkür ediyor.

Ak parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve beraberindeki heyet  Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.İlçe binasında gerçekleşen ziyarette, 1 Kasım seçimlerinde alınan başarılı sonuçlardan dolayı İlçe Başkanı Zafer Işık'a ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a nezdinde tüm ilçe teşkilatına teşekkür plaketi takdim etti.

ŞAHİN: GEMLİK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 1 Kasım´da Bursa genelinde elde edilen başarılardan dolayı parti teşkilatlarına teşekkür eden Milletvekili Hüseyin Şahin, ziyaretler kapsamında ilçelerin ihtiyacı olan projeleri değerlendirme fırsatı da bulduklarını belirtti. Gemlik'i ve Gemlik halkını çok sevdiğini belirten Şahin, "Gemlik için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız, Gemlikli vatandaşlarımızın yararına alınabilecek tüm kararların arkasındayız." dedi.

loll

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner23