banner47

Çotanakspor Malzemelerine Kavuştu

Gemlik Belediyesi’nin 2016 yılı Sportif Etkinlikler kapsamında projelendirdiği amatör spor kulüplerine yönelik malzeme yardımları devam ediyor.

Çotanakspor Malzemelerine Kavuştu
banner3

Gemlik Belediyesi’nin 2016 yılı Sportif Etkinlikler kapsamında projelendirdiği amatör spor kulüplerine yönelik malzeme yardımları devam ediyor. 4 yıldır ilçedeki tüm amatör spor kulüplerinin malzeme yardımını gerçekleştiren Gemlik Belediyesi, geleneği bozmadı. Belediye Spor Kulübü tüm spor branşlarına yönelik malzeme yardımı ile başlayan etkinlikler, Çotanak Spor Futbol takımına yönelik yardımla devam etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Suni Çim Saha Tesislerinde organize edilen etkinlikte, Bursa Amatör Süper Lig’de mücadele eden Çotanakspor'a 60 adet eşofman takımı, 60’şar adet şort, tişört, spor çantası ve krampondan oluşan yardımların yanı sıra 30 adet maç topu, 8 adet kaleci eldiveni ve 20 adet de maç forması teslim edildi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli tarafından spor malzemeleri Kulüp Yöneticileri Durmuş Uslu ve Antrenör Volkan Akçay ile birlikte yöneticiler, teknik heyet ve futbolculara takdim edildi.

Bir yandan tesisleşmeye verdikleri önemi öte yandan da ayrım yapmadan yapılan sportif destekleri bir kez daha vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Çotanaksporlu futbolculara da Süper Amatör Ligde başarılar diledi. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, amatör spor kulüplerine 5’er bin lira nakdi yardımda da bulunduklarını ifade ederek, malzeme desteğinin de tüm spor kulüplerine yönelik olarak ay boyunca süreceğini müjdeledi.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER