banner47

Gemlikspor’un Yüzü Gülmüyor

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz Gemlikspor, bugün deplasmanda mücadele ettiği İstanbul takımlarından Alemdağ Spor Kulübü’nden 5 gol birden yiyerek mağlubiyet serisine devam etti.

Gemlikspor’un Yüzü Gülmüyor
banner3

Sezon başından beri aradığını bir türlü bulamayan Gemlikspor, ilk yarıda kalesinde gördüğü penaltı golünden sonra adeta dağıldı. Yediği ilk golden sonra rakip ceza sahasına bile giremeyen Gemlikspor, ikinci golü de çok geçmeden kalesinde gördü. İlk yarıyı 2-0 mağlup kapatan Gemlikspor, mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçtan eli boş döndü.

İkinci yarıya da oldukça kötü başlayan Gemlikspor’un defansı kendisini bir türlü toplayamadı. Kalesinde gördüğü ard arda gollerle yıkılan Gemlikspor maçı 5-0 gibi farklı bir şekilde mağlup kapatarak Bölgesel Amatör Lig 11.kümedeki sonunculuğunu koruyarak hem teknik ekibi, hem yönetimi, hem de Gemlikspor taraftarını üzdü.

Fotoğraflar yükleniyor...

Zaman zaman gergin anların yaşandığı karşılaşmada, hakem her iki takım oyuncularını da sakinleştirmesini bildi. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında çıkan bir tartışma o anda sahaya giren bir sokak köpeği sayesinde duruldu. Bir anda sahaya giren köpek, tesis görevlilerini arkasından koşturunca komik görüntüler ortaya çıktı.

 
Alemdağ:5-0:Gemlikspor

Alemdağ:5-0:GemliksporBölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz Gemlikspor, bugün deplasmanda mücadele ettiği İstanbul takımlarından Alemdağ Spor Kulübü’nden 5 gol birden yiyerek mağlubiyet serisine devam etti.

Posted by Gemlik Life on 7 Şubat 2016 Pazar

 

Haftaya Beşyüzevler’le evinde karşılaşacak olan Gemlikspor, bir türlü tamamlanamayan stadı yüzünden yine deplasmanda oynaması muhtemel. Fakat Umurbey’de yapılan Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nın ufak tefek eksikliklerinin kaldığı, salı gününe kadar eksikliklerin tamamlanırsa, Çarşamba günü gelecek olan federasyon heyetinin onaylaması durumunda kendi sahasında oynaması bekleniyor.

Gemlikspor’a Genç Nijeryalı

Tüm olumsuz gelişmelere rağmen, bir türlü gelmeyen desteklere rağmen mücadelesini kaybetmeyen Gemlikspor yönetimi ve teknik ekibi transferlere devam ediyor. Gaziantep takımlarından Şakıcı İnşaat Şenyurtspor’da oynayan 25 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Emeka Ezeonu Jude’yi renklerine bağladı.

Alemdağspor Liderliği Geri Aldı

Bu sonuçlarla Ligin 15 haftasında Alemdağspor 30 puan ile liderliğe yükselirken, Gemlikspor 6 puan ile gurubun son sırasında yer aldı.


Maçın Golleri:
39.Dakika da Gemlikspor ceza sahası içine yapılan ortaya Ramazan Bal iyi yükseldi. Gemlikspor'un yeni transfer Ozan İpek'in müdahalesi ile kendini yerde buldu. Penaltı vuruşunu Kaptan Hakan Akpınar kullandı. Topu Samer'in bakışları arasında 90 tabir edilen yere gönderdi.1-0.
41.Dakika da Ömer Bayraktar’ın indirdiği topu Ramazan Bal, Ahmet Gündoğdu ile buluşturdu. Günün başarılı ismi topu düzgün bir vuruşla direk dibinden ağlara yolladı. 2-0
47.Dakikada Alemdağspor'un başarılı forvet üçlüsü yine iş başındaydı. Hakan Akpınar'ın uzun topuyla buluşan Ömer Bayraktar yine Ramazan Bal'ı gördü. Ramazan topu Ahmete indirdi. Ahmet akıl dolu bir vuruşla kaleci Samer'in üzerinden topu ağlarla buluşturdu.
56.Dakikada Ahmet Gündoğdu kendi sol kanadından taşıdığı topu ceza sahası içinde Ramazan Bal ile buluşturdu. Ramazan düzelttiği anda vurdu. Yan ağları havalandırdı 3-0.
68.Dakikada Furkan Demir Alemdağspor sol kanadından geldi. Ortası ceza sahası içinde arka direk dibindeki Ramazan Bal’a pas oldu. Ramazan ayak içi ile çok rahat vurdu 5-0.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER