banner47

Namaz Ruhun Gıdasıdır

Gemlik Belediyesi’nin 2016 yılı Kültürel Faaliyetleri kapsamında ilçede ağırladığı İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut, Özdilek Cevdet-Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin yanı sıra İlçe Açık Ceza İnfaz Kurumunda da konferans verdi.

Namaz Ruhun Gıdasıdır
banner3

Gemlik Belediyesi’nin 2016 yılı Kültürel Faaliyetleri kapsamında ilçede ağırladığı İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut, Özdilek Cevdet-Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin yanı sıra İlçe Açık Ceza İnfaz Kurumunda da konferans verdi. “Namaz Bilinci ve Diriliş” konulu konferanslarda önce iyi Müslüman olmayı ardından da iyi insan olup, iyi meslekler seçmeyi anlatan Ahmet Bulut, “Birinci vazifeniz iyi Müslüman olmak olmalı” dedi.

Özdilek Cevdet-Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde, Okul Müdürü Ömer Beki’nin katılımıyla öğrencilerle bir araya gelen İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut, tarih boyunca yeryüzünü kana bulayanların, günümüzde de kan ve gözyaşı ile beslenenlerin İslam dininden nasibini almamış diplomalıların olduğunu söyledi. Namaz Bilinci ve Diriliş konusunda da çarpıcı açıklamalarda bulunan ve jest ve mimikleriyle öğrencilerle espri dolu sohbet ederek büyük alkış toplayan Ahmet Bulut, “Namaz Ruhun Gıdasıdır. İnsanın Kurana, Duaya ve Zikre ihtiyacı vardır. Bunların hepsi Namazda var. Ruhunuzu aç bırakmayın, namaz kılın” diye konuştu.

Öğrencilerle kurduğu diyalogla büyük beğeni toplayan İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut, gündelik olaylarla İyi Müslüman olmayı ve Namaz Bilincini de karşılaştırarak, “Namazsız Müslüman Şarjsızİphone 6 gibidir” dedi.

    İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut ikinci konferansını da Açık Ceza İnfaz Kurumunda gerçekleştirdi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Turhan, Cezaevi Müdürü Hasan Torun, Müdür Yardımcısı Ali Ateş ile birlikte 300 hükümlü ve personelin izlediği konferans büyük beğeni topladı. Ahmet Bulut, öğrencilerin ardından hükümlülerin de sorularını yanıtladı.

 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28