banner47

Gemlik’in Yeni Spor Kulübü Çok Konuşulacak

Gemlik’te spor kulüplerinin sayıları her geçen gün artarken, yeni kurulan Gemlik Futbol Kulübü genç yönetimi ve projeleri ile çok konuşulacak.

Gemlik’in Yeni Spor Kulübü Çok Konuşulacak
banner3

Gemlik’te spor kulüplerinin sayıları her geçen gün artarken, yeni kurulan Gemlik Futbol Kulübü genç yönetimi ve projeleri ile çok konuşulacak.

Genç bir yönetim olmasına rağmen hızlı bir şekilde proje üreten, Gemlik’in gençlerine sporu sevdirmek ve sosyal olarak da yetiştirebilmek için yola çıkan Gemlik Futbol Kulübü ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İstiklal Caddesinde yeni açılan Ala Pasta Fırın Cafe’de gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleri katılırken, 26 yaşındaki kulüp başkanı Mustafa Güzel; “Gemlik’in en genç spor kulübü Gemlik Futbol Kulübünün ve en genç yönetim kurulu üyelerimizin tüm spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum.” Diyerek toplantıyı açtı.

Toplantı başında yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıtan genç başkan Mustafa Güzel, “Bugün hep birlikte hayallerimizi gerçekleştiriyoruz. Gemlik’e yeni bir katma değer katıyoruz. Gemlik’in adını sağlayacağımız başarılar ve hayata geçireceğimiz projelerle en iyi şekilde duyuracağız. Arkası olanın değil yeteneği olanın yanında olacağız. Bu bağlamda da bir çok yeteneği keşfedip başarılı bir spor hayatı yaşamasını sağlayacağız. Ayrıca diğer spor kulüpleri gibi gençlerimizi bilgisayardan soğutmak koparmak yerine e-spor takımımızı kurup dijital liglerde dahil mücadele edeceğiz. Gençlerimizi bazı şeyleri yasaklamak yerine yeteneklerine göre branşlara yönlendireceğiz. Profesyonel olarak menajerlik desteği vereceğiz.” Şeklinde konuştu.

Sosyal Projelerimizle de Gemlik’te Birleştirici Güç Olacağız

Gemlik Futbol Kulübü daha kurulmadan sosyal projelerine başladığını ifade eden Güzel, “Başlatmış olduğumuz bir kitap kampanyası ile kısa sürede bir çok kişiye ulaştık ve Diyarbakır’da bir okula kütüphane kurduk. Gemlik’te de bir çok esnaf ile anlaşma sağlayıp, durumu iyi olmayan öğrencilerin, başta gıda olmak üzere, kırtasiye, ayakkabı, kuaför, giyim gibi ihtiyaçlarını sürekli olarak karşılayacak bir proje başlattık. Bu proje kapsamında Gemlik’in duyarlı esnafları ile bir araya geldik ve şuanda bu projemize de destekler gelmeye devam ediyor.” dedi.

İlerleyen günlerde çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacak olan Gemlik Futbol Kulübü, adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

BAŞKAN- Mustafa GÜZEL
2. BAŞKAN - Ahmet DALAKLI
1.BAŞKAN YARD.- Umut ÇAVDAR
2. BAŞKAN YARD.- Erkin BOZKURT
MUHASEBE - Ersin ESER
SEKRETER- Zülal GÜZEL
HUKUK İŞLERI- Enes K. SOY
HUKUK İŞLERI YARD..-Alican DURAN

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU-Tarık ERDEM

DENETİM KURULU
Cengiz VURAL-Şenol AYDI-Ali ŞAHİN

DIŞ İLİŞKİLER SORUMLUSU
Yiğit Özal ÖZTÜRK 
Emrullah DUTAR
Anıl YAŞAR

MALZEME EKIPMAN TEMINCISI
Furkan PELTEK 
Onur  Duru

SPOR OKULLARI KOORDİNATÖRÜ 
Furkan ILDIRAR - BAYRAM BULUÇ

 

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER