banner47

Esnaf Odasından Zafer Işık'a Tam Destek

Önceki dönem Gemlik Ak Parti İlçe Başkanı, Ak Parti Bursa 4.Sıra Milletvekili Adayı Zafer Işık'a Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odasından destek sözü.

Esnaf Odasından Zafer Işık'a Tam Destek
banner3

Önceki dönem Gemlik Ak Parti İlçe Başkanı, Ak Parti Bursa 4.Sıra Milletvekili Adayı Zafer Işık'a Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odasından destek sözü.

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret eden Ak Parti Bursa 4.Sıra Milletvekili Adayı Zafer Işık, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden oda başkanı İsmail Beki, "Gemlik'te bulunan sivil toplum kuruluşlarının ve Gemlik Halkının "Gemlik'ten Vekil İstiyoruz" çağrısına sessiz kalmayarak Zafer Işık'ı 4.sıradan milletvekili adayı olarak göstermeyen Ak Parti Genel Merkezi'ne teşekkür ediyoruz. Işık'ın Gemlik'imizin ve bölgemizin vekili olacak olması bizler için değerli. Biz Gemlik esnafları olarak Zafer Işık'a tam destek vereceğiz." şeklinde konuştu.

Ak Parti Bursa 4.Sıra Milletvekili Adayı Zafer Işık ise; "Bende ticaret ile uğraşan ve esnaf olan bir kardeşinizim. Esnafımızın sorunlarını yakından biliyor ve takip ediyorum. Önceki dönem başkanlığım süresinde olduğu gibi Gemlik esnafımızın ve bölge esnafımızın sorunlarını meclise taşımaya devam edeceğim. Gemlik'imizi daha yaşanabilir, daha verimli bir yer haline getirmek için terimizin son damlasına kadar çalışmaya gayret edeceğim. Bu bağlamda sizlerden pozitif ayrımcılık bekleyerek oylarınızı bekliyorum. Gemlik hem sanayi hem de turizm şehri. Bu yüzden hem ticarete yön verecek projeler hem de turizmi canlandıracak projelerle karşınıza çıkacağız. Özellikle denizle ilgili cazip projelerimiz var. Deniz kıyısında balık lokantalarının sayısını arttırmak gibi, Gemlik'in değerlerini ön plana çıkartmak gibi projelerimiz bulunuyor. Ayrıca Gemlik'in bir simgesinin yer aldığı bir magnet satan bir yer bile yok. Önce Gemlik'imizi anımsatacak bir değeri ön plana çıkartıp, daha sonra Gemlik'imize gelecek turistlere bu magnetleri tanıtacağız. Bu sayede Gemlik'in markasını daha ön plana çıkartacağız." deyip, kendilerini misafir eden Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimine teşekkür etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2018, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28