banner47

Şampiyonlar İftarda Buluştu

2017-2018 Süper Lig Şampiyonu Galatasaray Kulübü’nün şampiyon taraftarları, ultrAslan Gemlik ve Gemlik Galatasaray Taraftarlar Derneği işbirliği ile Engin Usta’da düzenlenen geleneksel iftar organizasyonunda bir araya geldi.

Şampiyonlar İftarda Buluştu
banner3

2017-2018 Süper Lig Şampiyonu Galatasaray Kulübü’nün şampiyon taraftarları, ultrAslan Gemlik ve Gemlik Galatasaray Taraftarlar Derneği işbirliği ile Engin Usta’da düzenlenen geleneksel iftar organizasyonunda bir araya geldi.

Katılımın yoğun olduğu iftara Gemlik protokolü de ilgi gösterdi. Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce, Gemlik Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Bozkurt, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Gemlik İşkur Müdürü Ünver Ünver, CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, CHP Gemlik Gençlik Kolları Başkanı Suat Ülgen, CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Can Tatar, Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar, GemlikLife Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kaynar, ultrAslan Bursa Koordinatörü Ali Çetin, ultrAslan İnegöl Temsilcisi Ömer Bekil ve çok sayıda Galatasaray taraftarı katıldı.

Organizasyonun açılış konuşmasını Gemlik Galatasaray Taraftarlar Derneği Kurucu Başkanı ve İkinci Başkanı Ümit Yüksel yaptı. Yüksel konuşmasında; “Öncelikle organizasyonumuza katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. 21. Şampiyonluğumuzun ardından Gemlik’te Galatasaray organizasyonları giderek artacak. Onların açıklamalarını ve gecenin konuşmasını ultrAslan Gemlik Temsilcimiz Feyzi Sarıkaya yapcak.” Dedi.

Gecenin konuşmasını ise protokolü ve tüm katılımcıları selamlayarak başlayan ultrAslan Gemlik Temsilcisi Feyzi Sarıkaya yaptı; “Gemlik protokolüne teşekkür ediyoruz bizleri yalnız bırakmadılar. Tabii ki siz değerli Galatasaraylılar, sizlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 21. Şampiyonluğumuz bir kez daha kutlu olsun. Gemlik’te Galatasaray taraftarı tek bir çatı altındadır. Çeşitli söylentiler dolanıyor ortalıkta hiç birine itibar etmeyiniz. Gemlik’te ultrAslan Gemlik ve Gemlik Galatasaray Taraftarlar Derneği bir aradadır. Başka resmi ya da gayri resmi bir oluşum yoktur. Bu oluşumunda en büyük mimarları ultrAslan Bursa Koordinatörüm Ali Çetin’dir kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. 21. Şampiyonluğumuzu İskele Meydanında kutladık, ama yetmez dediler, o yüzden daha büyük bir organizasyonla sürprizlerimizle 20 Haziran’da daha coşkulu bir şekilde kutlayacağız.” Diyerek tüm katılımcıları şampiyonluk yemeğine davet etti.

ultrAslan Gemlik ve Gemlik Galatasaray Taraftarlar Derneği Geleneksel İftar Organizasyonu hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle ve söylenen marşlarla sona erdi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 06:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER