banner47

Gemlik’te Elenora Fark Yaratıyor

Özellikle yaz sezonu öncesi kadınların ilk durağı olan güzellik merkezleri, fark yaratan özellikleri ve kampanyaları ile dikkat çekiyor.

Gemlik’te Elenora Fark Yaratıyor
banner3

Özellikle yaz sezonu öncesi kadınların ilk durağı olan güzellik merkezleri, fark yaratan özellikleri ve kampanyaları ile dikkat çekiyor.

Gemlik’te ise güzellik ve estetik konusunda fark yaratan firmaların başında ise Elenora Güzellik ve Estetik Merkezi geliyor.

Elenora’da uzman estetisyen ve güzellik uzmanları ile lazer epilasyondan cilt bakımına, kıl tekniğinden ipek kirpiğe, leke tedavisinden kırışıklık, sivilce tedavisine ve bölgesel incelmeye varana kadar bir çok hizmet verilmekte. Uzman estetisyen ve profesyonel cihazlar eşliğinde uygulanan işlemlerde bu dönemde en çok tercih edilen işlemlerin ise lazer epilasyon, cilt bakımı ve kıl tekniği olduğu öğrenildi.

Elenora Güzellik ve Estetik Merkezi İşletme Müdürü Özge Bingöl, “Türkiye’nin 81 farklı bölgesinde hizmet veren Elenora, 1 yıldır Gemlik Halkına hizmet veriyor. 1.yılımıza özel Gemliklilere çeşitli kampanyalar da hazırladık. Özellikle lazer epilasyonda 3 bölge sınırsız seans ücretlerimizi 790TL’ye kadar düşürdük. Diğer hizmetlerimizde de çeşitli kampanyalarımız var bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen müşterilerimiz 0224 513 00 22 numaralı telefonumuzu arayabilirler.” Şeklinde konuştu.

Hamiye Mahallesi 1 Nolu Aralık Sokak Kaptan Apartmanı No:4 D:2’de hizmet veren Elenora Güzellik ve Estetik Merkezi Gemlik’te uzun süre fark yaratmaya devam edecek gibi gözüküyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018, 13:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Elif
Elif - 1 yıl Önce

Evettt o kadar iyi hizmet veriyorlarki bir dövmedikleri kalıyor hakaret,müşternin üzerine yürüme, küçümseme,alaycı tavır , mesela gemlik elenora sınırsız dediği paketi aynı firma el değistirince iptal edebiliyor hakkınızı arayıncada almanız gereken seanslar iptal dosyanız kapatılıyor pardonda siz merkezi devraldığınızda müsterilerini eksi ve artılarınıda devralmıyormusunuz

SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28