banner47

Acar, “Vaatlerimizi Eksik Çaldılar”

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ve Belediye Başkan Adayı Uğur Sertaslan Emekliler Derneği Gemlik Şubesini ziyaret etti. 

Acar, “Vaatlerimizi Eksik Çaldılar”
banner3

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ve Belediye Başkan Adayı Uğur Sertaslan Emekliler Derneği Gemlik Şubesini ziyaret etti. 

Ziyarette emeklilerin sorunu ile ilgili en kapsamlı seçim beyannamesini geçen seçim hazırladıklarını vurgulayan Acar, “Geçen seçim partimiz emeklilerin sorunları ile ilgili çok geniş kapsamlı bir beyanname hazırlamıştı. Emeklinin intibak sorunundan, iki maaş ikramiyeye kadar birçok sorununun çözümü vardı. O gün iktidar mensupları beyanname ile ilgili çok konuşmuştu. Hatta Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek CHP’ye oy veririm demişti. Şimdi teker teker o vaatleri gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Vaatlerimizi eksik çaldılar. Ama olsun bizim iktidarımız döneminde emekliye her bayram birer maaş ikramiye verilecek. Emeklimiz bayrama harçlıksız girmeyecek” diye konuştu. 

“4 Milyon Emekli Çalışıyor”

Emeklileri rahat ettirecek projeler hazırladıklarını vurgulayan Acar, “Türkiye’de emekli olan ama halen çalışmak zorunda kalan 4 milyon emekli var. Bir insan emekli olduktan sonra neden çalışır? Çünkü maaşı yetmiyordur. Son zamanlarda 1200 tl emekli maaşı bağlanan vatandaşlarımız var. Bu vatandaşlarımız 1200 tl ile ay sonunu nasıl getirecek mecburen çalışmak zorunda kalıyor. Çalışmak zorunda kaldığı için ise arkadan gelen genç iş bulmakta sıkıntı çekiyor. Bizler hem emeklimizi rahat ettirecek projelerimiz hazırladık. Hem de bu emekli olup çalışan vatandaşlarımızın refah seviyesini yükselterek rahat hayat geçirmesini, boşalan kadrolara ise yeni genç arkadaşlarımızı yerleştirerek genç işsizliği önleyeceğiz” dedi.

Konuşmanın ardından Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şube Başkanı Ömer Şişman, CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar’a emeklilerin sorunlarını içeren dosyayı teslim etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 07:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER