banner47

Gemlik Basketbol’da İmzalar Tamam

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 2016-2017 sezonu çalışmalarını başlatan Gemlik Basketbol Kulübü, yeni transferlerini basına ve kamuoyuna tanıttı.

Gemlik Basketbol’da İmzalar Tamam
banner3

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 2016-2017 sezonu çalışmalarını başlatan Gemlik Basketbol Kulübü, yeni transferlerini basına ve kamuoyuna tanıttı. Kent Konseyi Toplantı Salonunda organize edilen imza törenine, Kulüp Başkanı Berkay Bulut ve Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro katıldı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Antrenör Ziya Güler, yardımcı antrenör Sabri Selçuk ve Nurullah Targıt törende ilk imzayı atan isimler oldular. Zorlu bir ligde şampiyonluk için oldukça zorlu bir mücadeleye gireceklerini belirten Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut, transferde de teknik ekibin görüşleri doğrultusunda önemli oyuncuları kadroya kazandırdıklarını söyledi. Samsun Anakent Belediye Spordan Gökhan Şenol, Gemlik Gücüm Spordan Levent Altan ve İbrahim Özer Başsezgin, Yalova Belediye Spordan Cihan Hafızoğlu, Muğla Orman Spordan Samet Kaygusuz ve İnegöl Belediye Spordan Berkay Yunu kendilerini Yeşil Beyazlı yapan sözleşmelere imza attılar.

Antrenör Ziya Güler ve teknik ekibin yanı sıra yeni transferlere teşekkür eden Kulüp Başkanı Berkay Bulut, 22 Ağustos tarihinde çalışmaların start alacağını söyledi. Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut, “Öncelikli amacımız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği doğrultuda Türk sporuna zeki, çevik ve ahlaklı sporcu ve spor adamları yetiştirmektir. Milli takım başarılarına katkıda bulunmaktır. Gemlik Basketbol Kulübü olarak amacımız, 6 yaşındaki çocuklarımızın da spora yönlendirilmesidir. Rol model takımlar kurmayı hedefliyoruz. Başarılı alt yapılar oluşturmak ve rol model A takımı ile örnek ve kalıcı bir spor kulübü olma yolunda yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2016, 19:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28