banner47

Basketbolda Birlik Beraberlik Zirvesi

15 Temmuz şehitlerimiz ve vatanı için hayatlarını kaybeden, şehitlik mertebesine ulaşan tüm vatan sevdalıları adına tek yürek oldu.

Basketbolda Birlik Beraberlik Zirvesi
banner3

15 Temmuz şehitlerimiz ve vatanı için hayatlarını kaybeden, şehitlik mertebesine ulaşan tüm vatan sevdalıları adına tek yürek oldu.

Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, Gemlik Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Gemlik Kulüpler Birliği, Gemlik Spor ve Gemlik Gücüm Spor kulübünün başlattığı basketbol projesi tüm hızıyla devam ediyor. Gemlik Gücüm Spor Kulübü Başkanı Tuğan Büyükbaşaran proje hakkında bilgi verdi.  Tuğan Büyükbaşaran, “Şanlı geçmişi ile asırlardır barışın sevginin kardeşliğin birlikte yaşandığı ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan karanlık güçlerin yapmış olduğu saldırılarda hayatlarını kaybeden tüm vatan sevdalısı aziz şehitlerimizin anılarını yaşatmak için başlattığımız Gemlikli minik kalpler basketbol çalışmamız devam etmektedir.

 İlkokullar 1.2.3 ve 4 sınıf öğrencilerine yönelik Ücretsiz çalışmalarımız cumartesi pazar günleri devam etmektedir” dedi.  Gemlik Gücüm Spor Kulübü Başkanı Büyükbaşaran önümüzdeki günlerde İlçemizde yeni göreve başlayan kaymakam Gürbüz Karakuş ve Belediye Başkanımız Refik Yılmaz 'ı makamlarında ziyaret ederek 15 Temmuz Şehitlerimiz basketbol projesinin oluşumu hakkında bilgi vereceklerini söyledi.

İlçe gençlik ve spor müdürlüğü spor salonunda cumartesi pazar günleri ücretsiz yapılan eğitimler için tüm minik basketbolculara destek olan Kulüpler birliği başkanı İbrahim Baki ve Gemlik Spor başkanı Cumhur Aydın’ın minik sporculara ikram edilmek üzere gönderdikleri hediyeler birlik ve beraberliğin paylaşımın kardeşliğin güzel bir göstergesi olduğunu söyledi. Türkiye'de 15 Temmuz Demokrasi şehitleri anısına basketbol adına yapılan en büyük ve kapsamlı projenin Gemlik’te başlatılması dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2016, 06:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER