banner47

Mustafa Sarıgül Bursa'dan seslendi

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül bugün Bursa'ya geldi. Sarıgül, "Bir gün özel olarak pandemiden sonra da Bursa'ya geleceğim ve her konuyu masaya yatıracağım. Bir günümüz sadece Bursa olacak. Sorumluluğumuz çok ağır. Gençlerle çok çalışacağız. Türkiye Değişim Partisi Türkiye'nin en demokratik kitle partisidir" dedi.

Mustafa Sarıgül Bursa'dan seslendi
banner3

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bugün Bursa'da basın mensupları ile bir araya geldi. 

Düzenlenen toplantıya basın mensuplarının yanı sıra Türkiye Değişim Partisi Bursa İl Başkanı ve başkan yardımcılarının yanı sıra Gemlik İlçe Başkanı Özcan Yerlikaya'da katıldı. 

"TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ MİLYONLARIN PARTİSİ OLACAK"

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Türkiye Değişim Partisi Atatürk ilkelerini savunan cumhuriyetin değerlerini koruyan ve laikliği yaşatan, üretimi destekleyen Türkiye Cumhuriyeti'nin en domokratik kitle partisidir. Kültürlerin birbirine saygılı olmasını sağlayan bir partidir. Tüm değerlerimizin ortak paydasıdır. Anlayışlı olacağız ve ülkemiz böyle mutlu olacak. Davamız şevkat, gayemiz ülkemizin mutluluğudur. Türkiye Değişim Partisi milyonların partisi olacak. Türkiye Değişim Partisi yiğit, vatansever, ahlaklı ve hiçbir ayrım yapmayan Bursa'da olduğu gibi teşkilatları oluşmuş bir partidir. Emin ve güçlü adımlarla güçlenerek Ankara'ya doğru ilerliyoruz. Türkiye'de tüm insanların ortak derdi yoksulluk ve işsizliktir. Her gün ölüm korkusu yaşayan kadınlarımız için değişim istiyoruz. Üniversitede okuyan ve iş bulamayan gençlerimiz için değişim istiyoruz. Dini ve etnik kimliğinden dolayı kenarda kalan yurttaşlarımız için değişim istiyoruz" ifadelerine yer verdi. 

"BURSA'YA GELECEĞİM VE HER KONUYU MASAYA YATIRACAĞIM" 

Sarıgül, "Bursa; üretimin, otomotivin, turizmin başkenti. Bir gün özel olarak pandemiden sonra Bursa'ya geleceğim ve her konuyu masaya yatıracağım. Bir günümüz sadece Bursa olacak. Sorumluluğumuz çok ağır. Gençlerle çok çalışacağız. Türkiye Değişim Partisi Türkiye'nin en demokratik kitle partisidir. Görüşlerimizi, düşüncelerimizi yurttaşlarımızla buluşturdukça insanların bize olan inançları artıyor" şeklinde konuştu. 

Türkiye'nin ekonomik çalışmalarıyla ilgili de konuşan Mustafa Sarıgül, "Türkiye Değişim Partisi ileride ülkeyi yönetecek bir partidir. Her ülkeyle tek tek görüşeceğiz. Bütün arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışıyoruz. Yerel basın bizim için çok önemli, öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Ekonomi bizim için çok önemli. Şu andaki iktidar yoruldu, heyecanı bitti. Yeni bir enerjiye ihtiyaç var ve bu enerji inşallah Türkiye Değişim Partisi olacak. Biz üretimi ve  sanayiyi ön plana çıkaracağız. Bursa bu konuda zaten çok önemli. Türkiye'nin doğasıyla, turizmiyle ekonomiyi düzlüğe çıkaracağımıza inanıyorum. Bursa teşkilatlandırmamız için de bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Zaman zaman parti içerisinde kitle, görev değişiklikleri olabilir. Önemli olan sıkıntılı anlarda o dostlarımızın yanında olabilmektir. Bana 10 adım gelene ben bin adım ilerlerim" dedi.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA ACİL OLARAK EKONOMİK DESTEK VERİLMESİ ŞART" 

Mustafa Sarıgül, "İlk 6 ayda çok iyiydik ama pandemi uzayınca ipin ucu kaçtı. Devletimizin kısa çalışma ödeneğine mutlaka devam etmesi lazım. İntihar eden esnaflarımız var. Allah kimseyi işsiz bırakmasın. Kısa çalışma ödeneğinin devam etmesi lazım. Mutlaka ama mutlaka hepimizin pandemi kurallarına uyması lazım. Her alandaki sanatçılarımıza destek verilmesi lazım. Sağlık çalışanlarımıza acil olarak ekonomik destek verilmesi şart. Aşılamanın hızlanması lazım. Bizden küçük ülkeler bile aşılamayı bitirdi. Biz daha yarılamadık bile" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2021, 13:53

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28