banner47

Kısıtlamalarda sokaktaki canlar unutulmadı

Gemlik Gençlik Merkezi'nin gönüllü gençleri sokağa çıkma kısıtlamalarında sokaktaki canları unutmayarak beslemek etkinliklerine devam etti.

banner3

Bu hafta 17. kez besleme etkinliği yapan Gemlik Gençlik Merkezi'nin gençlerine, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ve AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit'te eşlik etti.

Işık; "Bir kısıtlama gününde daha sokaktaki canlarımızı beslemek üzere, Gemlik Gençlik Merkezi'nde hayvanseverlerimiz ve Gençlik Merkezi'mizdeki gençlerimizle beraber toplandık. Kurşunlu ve Kumla istikametinde bulunan odaklarımızı mamalar ve yiyeceklerle dolduracağız. Tüm Gemlik halkını da bu odakları boş bırakmamak üzere gönüllü olmaya davet ediyoruz. Bu işi sadece bir gün değil sürekli yapmayı hedefliyoruz. İnşallah sokaktaki canlarımıza mahcup olmayız." dedi.

Gemlik Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Gemlik Belediyesi Yaşlı Konuk Evini Ziyaret Ettiler

Gemlik Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kurşunlu’da bulunan Gemlik Belediyesi Yaşlı konuk evini ziyaret ettiler.

Gençler konuk evinin bahçesinde ziyaret ettikleri yaşlılara müzisyen Ömer Faruk’un çalıp söylediği şarkı ve türkülerle moral verdiler. Yaşlılarla pandemi kuralları çerçevesinde sohbet eden ve onlara hal ve hatırlarını soran   gençler müzik eşliğinde bir süre oynadıkları oyunlarla da yaşlıların eğlenceli vakit geçirmelerini sağladılar. Gençler ayrılmadan önce yaşlılara Gemlik Gençlik Merkezi ve Özdilek Anadolu İmam Hatip Lisesinin hediyelerini sundular.

Ziyaret sonucu yaşlılar gençleri konukevinden duygulu bir şekilde uğurladılar.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2021, 12:59

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER