banner47

Gemlik'te cumartesi günü hangi pazarlar kurulacak?

Gemlik'te cumartesi günü nerelerde pazar kurulacak? Konuyla ilgili olarak Gemlik Esnaf Odası'ndan açıklama geldi.

Gemlik'te cumartesi günü hangi pazarlar kurulacak?
banner3

17 günlük tam kapanmada semt pazarları 8 ve 15 Mayıs günlerinde açık olacak. Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki'den alınan bilgilere göre Kapalı Pazar Yeri, Balıkpazarı Alemdar Caddesi, Kumla, Kurşunlu (Kumsaz)  Cumartesi günleri açık olacak. Perşembe pazarı ise açılmayacak.

Pazarcı esnafının ve tüketicinin merak ettiği semt pazarları açılacak mı sorusu sıkça sorulmaya başlanmıştı. Pandemi nedeniyle 17 günlük tam kapanma kararının ardından İçişleri Bakanlığının yeni genelgesine göre semt pazarlarının 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde açılmasına karar verildi.

Pazarlarda sadece yaş sebze, meyve ile fide satışı ve şarküteri satışı yapan tezgahlar açık olacak. Ayrıca pazar tezgahları satışa saat 10.00'da başlayacak 17:00'da sona erecek.

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, "Pazarcı esnafımızın faaliyet belgeleri yok ise odamıza gelerek faaliyet belgelerini almaları gerekmektedir, aksi takdirde sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı sıkıntı yaşayabilirler, herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için odamız açık olacaktır, odamıza gelerek belgelerini alabilirler." dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2021, 11:44

Feyzi SARIKAYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER