banner47

Yardımlar Kapar Ailesine Ulaşmaya Başladı

Sabah saatlerinde yapmış olduğumuz haber sonrasında Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, Gemlikli işadamları ve Gemlikli hayırseverler Ercan ve Nuray Kapar çiftine yardımlarını ulaştırmaya başladı.

Yardımlar Kapar Ailesine Ulaşmaya Başladı
banner3

Sabah saatlerinde yapmış olduğumuz haber sonrasında Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, Gemlikli işadamları ve Gemlikli hayırseverler Ercan ve Nuray Kapar çiftine yardımlarını ulaştırmaya başladığını öğrendik. Sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar telefonlarımız neredeyse susmadı. Bir çok hayırsever yardım kampanyası başlattı. Bazı hayırseverler hemen erzak alışverişi yaparak erzak yardımında bulundu. Kılık kıyafet yardımlarının ve ev eşya yardımlarının yapıldığını da öğrendik. Aldığımız bilgiler neticesinde biz de ekibimiz ile birlikte Kapar çiftini ziyaret ettik.

Öncelikle Nuray Hanıma geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, Ercan Kapar beyefendi ile sohbet etme şansını elde ettik. Ercan Bey gelen yardımlardan çok memnun olduğunu yardım eden etmeyen ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürlerini iletti.

"Eşimin rahatsızlığından dolayı işimi bırakmak zorunda kaldım. Yardımlar bir anda gelmeye başladı. Bu sebeple hem eşimin, hem yavrumun yüzünün güldüğünü gördüm ve inanın çok mutlu olduk. İnsanlık daha ölmemiş dedik. İnanın çok fazla bir şey diyemiyorum çok mutluyuz. Herkesten Allah razı olsun." dedi.

Nuray Kapar (31) Gemlik'te yedi ay öncesi beyin kanaması geçirmiş bu nedenle de ilerleyen zamanlarda beyinde oluşan kan pıhtılaşması ile felç ve yatalak kalmıştı. Aldığımız bilgilere göre Gemlik Kaymakamlığı gerekli yardım çalışmalarını daha öncesinden de yaptığını, yardımların devamının geleceğini de öğrendik. Milli Eğitim Müdürlüğü küçük yavrumuzun tüm okul masraflarının devlet tarafından karşılanacağını bildirirken, bazı hayırseverler ise elektrik ve su faturalarını ödemeyi üstlendiğini bildirdi. Konu ile ilgili olarak Gemlik Kaymakamlığından yarın öğlen saatlerinde bir açıklama yapılması bekleniyor.

Gemlikli hayırseverler ise Kapar ailesine yardımlarının devam edeceğini bizlere mesaj yoluyla bildirdiler.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 19:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER