banner47

Borçelik Bowling’te Rakip Tanımıyor

Geçtiğimiz günlerde Bursa’da düzenlenen Şirketler Arası Turnuvada birinci olan Borçelik Bowling takımı, Türkiye genelinde kurumsal firmaların katıldığı ve bu sene İstanbul’da 7.si düzenlenen “Şirketler Yarışıyor” bowling turnuvasının da şampiyonu oldu.

Borçelik Bowling’te Rakip Tanımıyor
banner3

06 Ocak 2016 – İstanbul – Çalışmalara başladığı günden bugüne elde ettiği başarılarla Borçelik ailesinin gururu olan Borçelik Bowling Takımı bu sene 7.si düzenlenen Şirketler Yarışıyor bowling turnuvasını şampiyon olarak tamamlayarak alanında Türkiye’nin en iyisi oldu.Türkiye genelinde 10 kurumsal takımın yarıştığı turnuvada; birinci turu toplam 803 puanla tamamlayan Borçelik Bowling takımı, ikinci tura lider olarak yükseldi. Toplam 6 takımın yarıştığı ikinci turda da geleneği bozmayan Borçelik, bu turu da 767 puanla birinci bitirerek toplam 1570 puanla şampiyonluğa ulaştı.

Selçuk Ertaş’ın sayı kralı olduğu, Elif  Tuğrul’un en skorer bayan ünvanını paylaştığı turnuvada, Borçelik takımını Selçuk Ertaş, Hüseyin Efe, İbrahim Sarıca, Elif Tuğrul ve Rıdvan Fidan temsil etti. Ödül töreni 500’den fazla katılımcı ile gerçekleşti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER