banner47

Venüs Sinemasında Bu Hafta

Gemlik Venüs Sineması'nda bu hafta vizyona giren filmler ve seanslar...31 Temmuz haftası.

Venüs Sinemasında Bu Hafta
banner3


ANT MAN (3D TÜRKÇE DUBLAJLI) : 11:30-14:00-16:00-18:00-20:00

Fragman İçin Tıklayınız

Film Özeti

Biyokimyacı Dr. Hank Pym (Michael Douglas) yaptığı son deneylerde, maddelerin boyutlarını değiştirmeyi keşfeder. Bu keşfi ilk önce üzerinde test eder ve yarattığı araçlarla birlikte böceklerle iletişime geçmeyi başarır. Yarattığı özel kıyafeti giyerek kötü güçlere karşı mücadele etmesi için Scott Lang'i (Paul Rudd) seçer, bu kıyafetin olağanüstü güçlerini kullanarak dünyayı kurtarmaya girişirler.


KAĞITTAN KENTLER: 11:30-13:30-17:.30-20:00

Fragman İçin Tıklayınız

Film Özeti

Orlando'dan yaşayan Quentin (Nat Wolff) derslerinde başarılı bir lise öğrencisidir, onu seven ailesiyle birlikte hayatındaki her şeyin yolunda gitmesinin tadını çıkarmaktadır. Ancak bir gece onunla aynı sınıfta bulunan Margo'nun (Cara Delevingne) evine gelişi ve yaşadıkları heyecan dolu maceraların ardından Margo bir anda ortadan kaybolur. Quentin ve 2 yakın arkadaşı, Margo'nun geride bıraktığı ipuçlarını inceleyerek daha önce onlara öğretilen her şeyi bir kenara bırakıp maceralarla ve arayışla dolu bir yolculuğa çıkarlar. Margo'yu bulmak için yapılan bu yolculuk, onları çok başka yerlere götürecektir.

SİCCİN 2 : 15:30

Fragman İçin Tıklayınız

Film Özeti

Hicran ve Adnan çiftinin mutlu evlilikleri, iki yaşındaki çocuklarının kaza sonrasında hayatını yitirmesiyle yıkıma uğrar. İkili, artık aynı evde yaşayan iki yabancı gibidir. Tüm bunların üzerine Hicran kısa süre içerisinde esrarengiz olaylar yaşamaya başlayınca psikolojisi tümden bozulur. Hicran bir hocaya görünür ve burada birinin kendisine "41 dikiş" adı verilen bir büyü yaptırdığını öğrenir. Büyülerin en güçlüsü olarak bilinen bu büyü, 41 farklı niyetle yapılmaktadır. Genç kadının büyüden kurtulabilmesi için yapan kişiyi bulup 41 niyetten hangisini ettiğini öğrenmesi gerekmektedir...
2014'ün sonbaharında vizyona giren ilk Siccin filmi yasak bir aşkın lanetinden yola çıkarak kurgulanan bir öyküye sahipti. Devam filminde yönetmenliği yine Alper Mestçi üstlenirken, senaryo Alper Mestçi ve Ersan Özer ikilisine ait. Filmin oyuncu kadrosunda Şeyda Terzioğlu, Bulut Akkale, Reyhan İlhan ve Ece Edibe Baykal yer alırken yapımcılığını ise Muhteşem Film üstleniyor.

 

KANLI TATİL: 12:00-14:00-15:45-17:30-20:00

Fragman İçin Tıklayınız

Film Özeti

Scott, Trevor ve Charlie üç çocukluk arkadaşıdır. Hem dinlenmek hem de sörf yapabilmek için Panama'ya giderler. Scott ve Charlie, yanlarında kız arkadaşlarını da getirmişlerdir. Ancak Trevor, orada tanıştığı Carmen adlı güzel kızla yakınlaşmaya başlar. Bu yakınlaşma, arkadaşları son derece tekinsiz bir yer olarak bilinen Darian Ormanları'na kadar götürür ve burada korku dolu bir kovalamacanın ortasına düşerler.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2015, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER