banner47

Gemliksporun Yeni Başkanı Cumhur Aydın Oldu

Gemlikspor’da gerçekleştirilen olağanüstü kongrede yeni yönetim kurulu oluşturuldu. Geçtiğimiz ay içinde yapılan ve tartışmaların yaşandığı olağan kongrede geçici olarak oluşturulan Orhan Koç başkanlığındaki yönetim kurulu aldığı karar ile olağanüstü kongreye giderek yeni yönetimini oluşturdu.

Gemliksporun Yeni Başkanı Cumhur Aydın Oldu
banner3

Göreve tek liste ile seçilerek gelen Cumhur Aydın ve ekibi Gemlikspor’u önümüzdeki haftadan itibaren BAL ligine hazırlayacak.Gemlikspor lokalinde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli kongreye Gemlik Belediyesi adına Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ile üyeler katılırken siyasi partilerden katılımın olmaması ise dikkat çekti.

Alican Durdu ile Çetin Çetinavcı ve Mehmet Gür’ün oluşturduğu divan tarafından saygı duruşu ve birlikte okunan İstiklal Marşının ardından seçime geçildi.Tek liste ile seçime giren Cumhur Aydın’ın listesi kongreye katılan üyeler tarafından kabul görerek yeni yönetim oluşturuldu.

Yeni oluşturulan Gemlikspor yönetiminin önümüzdeki yirmi yıl hizmet yapacağının altını çizen yeni başkan Cumhur Aydın, yaptığı özverili konuşmasında “Kurduğumuz yönetim Gemlikspor tarihine 20 yıl hizmet verecek ve herkesin gururu olacaktır. Gemlik’te yeni bir vizyon yarattık. Taşın altına elimizle birlikte ismimizi de koyduk. Gemlik ve Gemlikspor bizlerden başarı bekliyor, bizde yapılacak desteklerle bunu başarmaya gayret edeceğiz. Eski yönetime yaptıkları başarılı çalışmaları için ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Cumhur Aydın başkanlığındaki yönetim listesinde isimler şöyle ;

Kazım GÜZEL, Faik AVCI, İbrahim AYDIN, Çetin ÇETİNAVCI. Güray ŞENTÜRK, Salim KARATAŞ, Caner OZAN, Mustafa YENİGÜNER, Hasan KESKİN, Ercan GÜLEÇ, Ceyhun GÜNDOĞDU, Mehmet GÜR, İrfan GÜR, Serhan ÇİLİNGİR, Faruk AKTAŞ, Polat BAYRAK, Ruhi KAVLAK, Şükrü DEVİREN, Ahmet ASLANKURT, Hakan CİRİT, Serdar ÖZAYDIN, İsmail ŞİRİN, Engin BEKTAŞ, Alper ÖKTEM, Adnan KÜÇÜKYALÇIN.

Genç Taraftarın Etkisi Büyük

Gemlikspor'a başkanlık adaylığı konusunda Gemlikspor aşığı olan Genç Kios Taraftarlar oluşumunun başkanı Dursun Berk Okur'a ayrı bir teşekkür eden Aydın, başkanlık konusunda en büyük pay sahibi Dursun'dur. Dursun olmasa belki biz şu anda bu yönetimi kurmazdık diyerek, genç taraftara teşekkür etti.


Gemlikspor Başkanı Cumhur Aydın, geçtiğimiz sezon Gemlikspor’un BAL ligine yükselmesinde büyük katkı sağlayan Abdullah Apak’ı yeniden takımda görmek istediklerini belirterek kendisine sportif menejer olarak teklif yapacaklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 20:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28