banner47

Üniversite Girişi Meydanına Kavuşacak

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi girişinde meydan ve çevre düzenleme çalışmalarını başlattıklarını açıkladı.

Üniversite Girişi Meydanına Kavuşacak
banner3

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi girişinde meydan ve çevre düzenleme çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, bölgenin ikinci büyük ve güzel meydana kavuşacağını hatırlattı. Daha önce Üniversite çıkışından, Emin Dalkıran Kordonuna kadar olan bölümde meydan çalışması ve çevre düzenlemesi yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, U.Ü. Gemlik Yerleşkesine yönelik, hizmet, yatırım ve çalışmaların da devam edeceğini müjdeledi.

Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesine daha önceden de iki spor tesisi kazandırıp, liseler bağlantı yollarını genişlettiklerini anımsatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, girişteki meydan çalışması kapsamında da açık otoparklar, yeşil alanlar, yol çalışması, çevre düzenlemesi gibi Üniversiteye ve ilçeye yakışır bir projeyi yaşama geçireceklerini söyledi.

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık’ta, Belediyenin U.Ü. Gemlik Yerleşkesine yönelik yatırım ve hizmetlerin devam ediyor olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, her geçen gün üniversite gençliğinin ve akademik çevrelerin talepleri doğrultusunda Üniversite bölgesinin daha güzel bir hale getirildiğini vurguladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a yatırımları nedeniyle teşekkür eden Cahit Işık, “Meydan Gemlik’e ve üniversitemize çok yakışacak” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER