banner47

TOKİ'nin Temelleri Eylül'de Atılacak

Gemlik Belediyesi’nin Cihatlı Mahallesi Bölgesinde yapacağı 970 konutluk çalışmanın önündeki engeller bir bir kalkıyor.

TOKİ'nin Temelleri Eylül'de Atılacak
banner3

Gemlik Belediyesi’nin Cihatlı Mahallesi Bölgesinde yapacağı 970 konutluk çalışmanın önündeki engeller bir bir kalkıyor. 153 bin metrekarelik toplu konut alanının tapusu önceki gün düzenlenen törenle, Milli Emlak Genel Müdürlüğünden Gemlik Belediyesine geçmiş oldu. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ve İlçe Mal Müdürü Osman Şahin’in de yer aldığı törende Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz tapuyu teslim aldı.

Dört yıldır yapılan çalışmalar sonucu 153 bin metrekarelik araziyi toplu konut alanına kazandırdıklarını vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilk etapta 225 konut yapılacağını, yeni alanda etap etap olarak toplamda 970 konut inşa edileceğini söyledi. Projeleri tamamlanan toplu konut alanının yapım ihalesine çıkılacağını müjdeleyen Refik Yılmaz, en geç Eylül ayında temel atacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Yeni Gemlik Toplu Konutları ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık’ta, ilçeye hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, tapuyu Mal Müdürü Osman Şahin ile birlikte Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teslim etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER