banner47

ultrAslanGemlik Ailesi İftarda Buluştu

Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden Galatasaray'ın bağımsız taraftar gurubu olan ultrAslan'ın Gemlik temsilciliği dün akşam iftar yemeğinde buluştu.

ultrAslanGemlik Ailesi İftarda Buluştu
banner3

ultrAslan Gemlik Temsilcisi Sezgin Mutlu önderliğinde Köfteci Yusuf'ta organize edilen iftar programına, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Gemlik Belediyesi Meclis Üyesi Ersin Kahraman, ultrAslan İnegöl Temsilcisi Ömer Bekil, ultrAslan Yenişehir Temsilcisi Uğur Yüksel ve Galatasaray sevdalılarının katıldı.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Yemeğin açılış konuşması ultrAslan Gemlik Temsilcisi Sezgin Mutlu tarafından yapıldı. Mutlu konuşmasında; "Öncelikle bugün burada bulunan herkese teşekkür ediyor, ramazan ayının mübarek olmasını ve tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum. Bizler Galatasaray taraftarı olmanın yanı sıra, Gemlik'in sosyal ve kültürel faaliyetlerine de, sosyal projelere de destek olmaya çalışıyoruz. "dedi.

ultrAslanGemlik'i Tebrik Ediyorum

Gemlik'in gençlerine sahip çıkan ve onlarla sürekli etkinlik yaptığı için başta ultrAslan Gemlik Temsilcisi Sezgin Mutlu'yu takdir ediyorum, diyerek sözlerine başlayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "ultrAslan Gemlik sürekli sosyal ve kültürel faaliyetlerle karşımıza çıkan sporu sevdiren bir taraftar gurubu olmuştur. Sürekli aktif olarak çalışan hiç durmayan bir taraftar gurubudur. Bu gurubu can-ı gönülden kutluyorum. Galatasaray Türkiye için en büyük spor kulübüdür, çünkü Türkiye'ye her zaman en büyük başarıları getirmiş, ülkemizi her zaman en iyi şekilde temsil etmiştir. Bu kulübünde taraftarını kutluyorum. " ifadelerini kullandı.

Galatasaray En Zor Sezonunda Bile Kupa Almayı Bilmiştir

İyi bir Galatasaray taraftarı olarak bilinen Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, "Tüm organizasyonlarında bizleri çağıran, her seferinde hediyelerle uğurlayan ultrAslan Gemlik ailesine öncelikle teşekkür eder, hepinizin Ramazan Bayramını şimdiden kutlarım. Refik başkanımızın sözlerine aynen katılıyorum ama bir kaç bir şey eklemek istiyorum, Galatasaray geçtiğimiz sezon ne yazık ki kötü bir sezon geçirdi. Gerek yönetim gerek futbolcuları sıkıntılıydı. Ama Galatasaray taraftarı, ultrAslan takımını hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Türkiye Kupasında finale kalarak ezeli rakibi ebedi dostu Fenerbahçe karşısında en zor sezonunda dahi kupa almayı bildi." dedi.

Yenen yemeğin ardından ultrAslan Gemlik Temsilcisi Sezgin Mutlu, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran'a hediye ve plaket takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28