banner47

Borusan'ın Geleneksel İftarı Bu Akşam

Bu yıl Borusan Holding tarafından Gemlik'te dördüncüsü düzenlenen geleneksel halk iftar yemeği bu akşam iskele meydanında yapılacak.

Borusan'ın Geleneksel İftarı Bu Akşam
banner3

Bu yıl Borusan Holding tarafından Gemlik'te dördüncüsü düzenlenen geleneksel halk iftar yemeği bu akşam iskele meydanında yapılacak.

Dün akşam Gemlik protokolü ve Gemlikli iş adamlarını Borusan Misafirhanesi'nde ağırlayan Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Demircioğlu, bu akşam gerçekleşecek olan iftar programı hakkında bilgi verdi. Dün akşamki iftar programına, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Müftüsü Muammer Turan, Devlet Hastanesi Başhekimi Şahmeran Çlenkoğlu, Ak Parti Gemlik İlçe Yöneticisi Yaşar İslam, iş adamı Mahmut Solaksubaşı, Borusan Holding Kurucusu Rahmetli Asım Kocabıyık'ın okul arkadaşı Tevfik Solaksubaşı, Borusan Gurubu Yöneticileri ve idari kadrosu,Bursa basını ve bir çok davetli katıldı.

Borusan'dan İftara Davet

Borusan Holding tarafından yapılan davette şu ifadelere yer verildi : "1980'den bu yana şirketlerimize ve tesislerimize mükemmel bir ev sahipliği yapan Gemlik ve Gemliklilere olan minnet borcumuz büyüktür. Borusan Gurubu olarak yıllardan beri proje ve programlar geliştirerek sosyal ve ekonomik açıdan bölgeye katkı sunma gayreti içindeyiz. Bu kapsamdaki bir faaliyetimiz de 2012 yılından bu yana düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz geleneksel halk iftar yemeğidir. Gemliklilerle bir araya gelme ve sohbet fırsatı bulduğumuz iftarımızı bu yıl da 28 Haziran Salı günü yani bugün yapacağız.

Tüm Gemlik halkının davetli olduğu ve Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Demircioğlu'nun katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz geleneksel iftarımızda sizi de aramızda görmkten büyük onur ve mutluluk duyacağız."

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2016, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER