banner47

Osmangazi Köprüsü Bugün Açılıyor

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada yer alan Türkiye’nin mega projesi Osmangazi Köprüsü, bugün açılıyor. Açılışa Gemlik'ten araçlar kalkıyor.

Osmangazi Köprüsü Bugün Açılıyor
banner3

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü'nün, açılışı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılacağı törenle hizmete girecek köprüde, açılış hazırlıkları tamamlandı. Köprüye, Türk bayrakları asıldı, açılış töreninin yapılacağı alana iftar için masalar kuruldu.

Öte yandan konuşmacıların katılımcılara hitap edeceği sahne, köprü arka fonda olacak şekilde konumlandırıldı. Ayrıca alana mescit, şadırvan ve seyyar tuvaletler konuldu.

GEMLİK'TEN ARAÇLAR KALKACAK

Gemlik Belediyesi'nden yapılan anonsla açılışa katılmak isteyenler için araç kaldırılacağı duyuruldu. Yapılan anons şu şekilde : "Bugün saat 18:00 de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan Osmangazi Köprüsü açılış törenine tüm halkımız davetlidir araçlar saat 16:30 da İskele Meydanından hareket edecektir."

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2016, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28