banner47

Şükriye Mahallesinde Hat Koptu

Gemlik’in Şükriye Mahallesinde Telefon Hatları 20 gündür çalışmıyor...

Şükriye Mahallesinde Hat Koptu
banner3

Gemlik’in Şükriye Mahallesinde Telefon Hatları 20 gündür çalışmıyor. Köy Statüsünden Mahalle statüsüne dönüşen Şükriye’de haberleşme sıkıntısı had safhaya çıktı. Mahalle Muhtarı Yaşar Yılmaz Baykal, ev ve iş yeri telefonlarının 20 gündür çalışmadığını ifade ederek, yaptıkları müracaatlardan sonuç alamadıklarından yakındı.

Telekom ile yapılan görüşmede kablo kopukluğu nedeniyle arıza yaşandığının bildirildiğini anlatan Şükriye Mahallesi Muhtarı Yaşar Yılmaz Baykal, “Bugün geleceğiz, yarın geleceğiz diyorlar ancak kimse gelip arızayı gidermiyor. Ev ve işyeri telefonları 20 gündür kesik. Mahallemiz deniz seviyesinden yüksekte bir bölgede. Cep telefonları da kimi zaman çekmeyebiliyor. Dış dünya ile irtibatımız kesildi ve yetkililer bu konuyla ilgilenmiyorlar” dedi.

Şükriye Mahallesi Muhtarı Yaşar Yılmaz Baykal, Bursa ve Gemlik Telekom Müdürlüklerinde dilekçeleri bulunduğunu ifade ederek, konuyu Gemlik Kaymakamı Cahit Işık’a da ilettiklerini söyledi. Muhtar Baykal, “Telefon sorunumuzun bir an önce çözülmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28