banner47

Serdar Özkaleli KAÇUV İçin Koşacak

Borusan Kampus Koordinatörü Serdar Özkaleli, 12 Kasım’da yapılacak olan İstanbul Maratonuna KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı) yararına koşacak.

Serdar Özkaleli KAÇUV İçin Koşacak
banner3

Borusan Kampus Koordinatörü Serdar Özkaleli, 12 Kasım’da yapılacak olan İstanbul Maratonuna KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı) yararına koşacak. 

Sosyal medya hesabından çağrı yapan Özkaleli, kanser tedavisi gören çocuklarımızı tüm kötülüklerden koruyacak bir “kale” inşa ediliyor diyerek tüm çevresinden destek istedi. Kaleli’nin paylaşımı şu şekilde:

Sevgili Arkadaşlarım, Dostlarım

Benim de heyecan ile beklediğim yeni bir maraton ve bağış dönemi geldi. 12 Kasım 2017 tarihinde İstanbul maratonuna BORUSAN takımı ile birlikte katılacağım. Bu maratonda KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı) yararına yardımseverlik koşusu yapacağım.

Biliyorsunuz yardımseverlik koşusu yapacağım STK’yı özenle seçiyorum. KAÇUV, kanser tedavisi gören çocuklarımızı tüm kötülüklerden koruyacak bir “kale” inşa ediliyor. Adı II. Aile Evi; tedavi için tüm yaşam düzenlerini geride bırakarak İstanbul’a gelen ancak maddi durumu iyi olmayan çocuklarımız ve ailelerine tedavileri süresince sıcacık bir yuva sunacak umut dolu bir merkez olacak.
Her 1.000 TL bağış ile II. Aile Evimizde kalacak bir çocuğumuzun manevi ailesi olacağız. Desteğe ihtiyaç duyan mümkün olduğunca fazla çocuğumuza ulaşmak için her tutardaki bağışın önemi çok değerli… Bağış yapmak çok kolay. Aşağıdaki bağlantıya giderek bu kampanya için hazırladığım sayfamda hem şu anda kaç kişiden bağış topladığımı görebilirsin hem de istersen bağış yapabilirsin.

Her masal, mutlu sonu hak eder.
Beni desteklemek için sen de bağış yap
https://bagis.adimadim.org?ccid=CC21097

Kampanyamın son durumunu merak ediyorsan
https://ipk.adimadim.org/kampanya/CC21097

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28